haydi hamile olanlar burda Hergünumuzu paylasalim

Konu nasıl kapatılıyor biri yardimci olacakmi acaba insanlar bilmeden konuşuyor işte ama ne oluyor sadece bir insanı uzmee nin nebali i aliyolar
Sizin hamilelik biraz zorlu geçiyor sanırım, hormonlar biraz kafa yapmış.

En kısa sürede sağlıklı bi şekilde çocuğunuzu kucağınıza almanız dileğiyle.

O zaman siteyi , bölüm kurallarını inceleyip ondan sonra konu açın... Siz bebeğinize kavuşmuşsunuz fakat burada yıllarca bekleyen insanlar var. Yani siz burada uzulurken bu konuyu okuyup uzulen bir çok bebeksiz anne adayı var... Bu arada hayırlı olsun bebeğiniz...

Mune abla ya da başka admin taşır,yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim
Yeni üye olsanız anlarım yanlis yere açılmış olabilir ama sizin ilgili bölümlere açmış olduğunuz konular zaten mevcut :) sizde biliyorsunuz burda olmayacağını ama bı umut işte
Neyse hayırlı günler bu kadar gerilmeyin ,bebenizide germeyin

Yahu amma abartmışsınız ne kadar üzerine gitmişsiniz vallahi pes

Belli ki yanlışlıkla açmış konuyu buraya, ısrar ederse o zaman anlarım da bu ne anlayışsızlık arkadaş?

Hanımefendiyi kıracak bir şey söylediğimi düşünmüyorum. Hiç bebeği olmayacak, bu duyguyu hiç yaşamayacak biri olarak lüzumsuz açıklama yapmış olabilirim; lakin üslubumda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Amacım asla gerginlik oluşturmak değildi. Kırılan biri varsa özür dilerim.

ben yanlışlıkla açtım insan yanlislik yapamami bu kadar insanın üzerine gidilmesi hoş birşey değil yok ağlıyor insanlar yazılmış ne biliniyor o yollardan gecmedigimiz bende bebeğe geç kavuştumer söz her kelime bir kul hakkıdır ben fark etmeden yaptım allah biliyor kul bilmesede olur

öylede dusunmeyin rabbim bir bakmissiniz sizede bir evlat verir umutsuz olmayın yinede benimde olmuyordu ama şimdi bir anne adayiyim ins sizde sevinirsiniz ama ben bilerek o konuyu buraya acmadim buda gerçek insanları kolay kolay uzmem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…