- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #1.301
Teşekkür ederim canım evet mutlu oldum gelirken vermedi yatarken ama demedim hiç niye almadin aramizda bole şey yoktur bebek patigi almis taki kiyafet ole bisi ilgim yok berabr bayramdan bayrama nadir aliriz şaşırdım çokResimdeki hediyeleri esin mi aldi pek tatlilarmis gule gule kullan
Teşekkür ederim canım evet mutlu oldum gelirken vermedi yatarken ama demedim hiç niye almadin aramizda bole şey yoktur bebek patigi almis taki kiyafet ole bisi ilgim yok berabr bayramdan bayrama nadir aliriz şaşırdım çok
Canım şuan bi sıkıntı yok iki hafta sonra kalp atışı için gelin dedi bakalım nasıl olacak insallh daha net hayırlı haberi ozaman veririmIyi aksamlar canimm nasılsın test sonuclarin nasıl
Şükür nekadar zorluklardan gecsekde seviyoruz birbirimizi ilgi varIyi bir esin var galiba canim ne guzel Allah huzurunuzu daim etsin daha guzelleri olsun.
İnşallah sorunsuz geçer canimmmCanım şuan bi sıkıntı yok iki hafta sonra kalp atışı için gelin dedi bakalım nasıl olacak insallh daha net hayırlı haberi ozaman veririm
Inşallah canım çok sağol sen napiyon nasılsın canımİnşallah sorunsuz geçer canimmm
Haber ver
Dua edelim biz de
Sağlığa zararlı şeyler içiyorum:)Inşallah canım çok sağol sen napiyon nasılsın canım
Sağlığa zararlı şeyler içiyorum:)
Kola:)
Onemli olan o zaten canim ne guzel :))Şükür nekadar zorluklardan gecsekde seviyoruz birbirimizi ilgi var
Ben bıraktım içiyorduk soğuk cay içiyordum hamileyken tiskindim ondanda tadı kötü geliyorSağlığa zararlı şeyler içiyorum:)
Kola:)
Şükür sende öle olursun sabrın sonu mutluluk eğer ilgi bağlılık varsa sabır oluyor sen napiyon bakalim gün icerisindeOnemli olan o zaten canim ne guzel :))
İçme zaten canim bebege zararBen bıraktım içiyorduk soğuk cay içiyordum hamileyken tiskindim ondanda tadı kötü geliyor
Şükür sende öle olursun sabrın sonu mutluluk eğer ilgi bağlılık varsa sabır oluyor sen napiyon bakalim gün icerisinde
Ben bıraktım içiyorduk soğuk cay içiyordum hamileyken tiskindim ondanda tadı kötü geliyor
Şükür sende öle olursun sabrın sonu mutluluk eğer ilgi bağlılık varsa sabır oluyor sen napiyon bakalim gün icerisinde
Aynen asitli icmiyorum canım bisi yiyemiyorum evde artık randevuden sonra ailemin yanina gitcem bulantilari atlatanakadarİçme zaten canim bebege zarar
Ohh miss valla:)Aynen asitli icmiyorum canım bisi yiyemiyorum evde artık randevuden sonra ailemin yanina gitcem bulantilari atlatanakadar
Oh en iyisi bende bulantilarla akşam ediyom yemek yaparsam yapiyom yapamazsak yok 2 haftadir ışte yapmiyom ev isleride kaldı yavaş yavas toplayip gidecem eşimde bole olmuyor diyorBen kola degil cay kahve iciyorum canim ilk olarak
Ev isleri nette takildim oyle yani.Sen ne yaptin???
Aynen vallahi ben arkadaşım böledi abarttir derdim zormuşOhh miss valla:)
Zor oluyodur bulantı
Aynen vallahi ben arkadaşım böledi abarttir derdim zormuş
Benim arkadaşım da hamileAynen vallahi ben arkadaşım böledi abarttir derdim zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?