- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.532
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Hoşgeldin güzel kalpli insan nesemize nese olur inşallahBende geldim elhamdülillah iyiyim bugün yahu rabbim her daim huzur versin. Hepimizin gonullerine inşallah topigimiz de hayırlı olsun vira bismillah ....
Canim hoşgeldin herkese açık buyur çağırmayı beklemeyin
Yavri hosgeldinnn
Hayirli olsun topikin canim
Ohhh maşallah maşallah bakıma girdik desene havalarını yesinler fusdukGeldik bea:))))) burdayiz.. Kuafordeyiz.. Guzellesiyoz:))
Olsun nezamn isterseniz yazarsiniz kuzmHayirli olsun topikin canimcok kalmiyprum forumda ugramaya calisirim :)
Kuzum napyosunBende geldim elhamdülillah iyiyim bugün yahu rabbim her daim huzur versin. Hepimizin gonullerine inşallah topigimiz de hayırlı olsun vira bismillah ....
Ay opem seni canım benim hoşgeldinHoş buldum hamiş
Valla Aynen oylee:))) Gormen lazim.. ISIL ISIL Parlicam:))))) saclara Ara Ara golgeler balyaj gibi biseyler attiriveriyomOhhh maşallah maşallah bakıma girdik desene havalarını yesinler fusduk
Oh iyidir kiz vallah arada güzel bakim hakkımız ben kapaliyim ama kas bıyık gidiomValla Aynen oylee:))) Gormen lazim.. ISIL ISIL Parlicam:))))) saclara Ara Ara golgeler balyaj gibi biseyler attiriveriyom
Kapalida Olsan.. Evde aciktir.. Yaptir biseyler.. Kocacigin begenirOh iyidir kiz vallah arada güzel bakim hakkımız ben kapaliyim ama kas bıyık gidiom