- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhhhh mis gibi olmuştur ne de tatlı uyuyordur şimdiGerçekten öyle vala bugün iş yaptım koydum arabaya ben nere o oraya geldi bi kere iş yaptımsa uc kere onla ilgilendim anam ağladı resmenbanyo ettim ama kollarım belim fena oldu ağır biraz beyfendi
![]()
Derken uyanmaz inşallahhhhBende ona bakiyombebiş iyi teyzesi uyuyo kaç saattir maşallah diyelim nazr vermim
![]()
Selam canım nasılsınSelamlar![]()
Bana buna lafım yokGene ben çağrmistim aha gene ben cagirdim kiz![]()
Şükür iyiyim canım sen nasılsın :)Ohhhhh mis gibi olmuştur ne de tatlı uyuyordur şimdi❤❤❤
O da bişey mi ben evi süpürürken kız üstüne oturuyor çeke çeke süpürüyorum hergün 3 defa böyle geziyoz
Derken uyanmaz inşallahhhh
Selam canım nasılsın❤❤❤
Benimde eli kulağında gelir damlarİyi bende eşim gitti geldim kk ya :)))
Aklıma geldikçe topluyomBana buna lafım yokarada topla sen böyle
![]()
Ayyy ne olsun valla sessizlik de oturuyorum vallaŞükür iyiyim canım sen nasılsın :)
Benim hepsi uyanık kız babannesi gibi çekirdek citliyoAyyy ne olsun valla sessizlik de oturuyorum valla![]()
Hıhhhhhhhhhh çok sevindin dimi
Bizimki oturacak boyuta gelmedi gelse yapar herhalOhhhhh mis gibi olmuştur ne de tatlı uyuyordur şimdi❤❤❤
O da bişey mi ben evi süpürürken kız üstüne oturuyor çeke çeke süpürüyorum hergün 3 defa böyle geziyoz
Derken uyanmaz inşallahhhh
Selam canım nasılsın❤❤❤
Nie
Ayy kaynana mi görsem daha çok sevinirimHıhhhhhhhhhh çok sevindin dimi![]()
![]()
Anam gece oldu gece vampirler çıktı etrafaaaaaBenim hepsi uyanık kız babannesi gibi çekirdek citliyo![]()
Sence bensiz topik olurmu hala ogrenemedinmi cuuuk ayuuup
İyi insan lafın üstüne gelir bak 2 dir kaynana diyorsun 3. De damlarAyy kaynana mi görsem daha çok sevinirim![]()
Ben uyuma ya calisirken gece kalkıp tableti almaya çalışıyorlar zombi gibiAnam gece oldu gece vampirler çıktı etrafaaaaa![]()
Uyutsana bacım azıcık rahat otur sende![]()
1 ay yatılı gelsin kv emiiiiiiiiAyy kaynana mi görsem daha çok sevinirim![]()
Ayyyy teşekkğr ederim canım