- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #56.581
is hayati girdi kk dan koptuk yoğun geçiyor ev is kuzum.nasilsin cnm görüşmeyeli
Iyi ediyorsun bensiz gülüşün dişisin ben yokum emma iş girince uzakkaldim özledim sizide.gunaydınn..pazartesiden.dedikodu yok.kk kadınlarıyla bazen gülüşüyoz bazen didişiyoz oyle. sen napıyorusun
Sağlık olsun canım da dünya telasesiis hayati girdi kk dan koptuk yoğun geçiyor ev is kuzum.
Iyi ediyorsun bensiz gülüşün dişisin ben yokum emma iş girince uzakkaldim özledim sizide.
hayırlı olsun o zaman. ve aramıza hoşgeldinis hayati girdi kk dan koptuk yoğun geçiyor ev is kuzum.
Iyi ediyorsun bensiz gülüşün dişisin ben yokum emma iş girince uzakkaldim özledim sizide.
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin ikinizede.Merhaba T Tatlianne20 nasılsın canım benim kzı hasta ve reflu olmuş bu yüzden çok zorlu zamanlardan geçiyorum ki bende çok rahatsızım ama işte ayakta kalmaya çalişyorum
Teşekkürler canım amin inşallahGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin ikinizede.
aynen senin nasil gidiyor hamislik cnm.Sağlık olsun canım da dünya telasesi
il milli eğitim müdürlüğünde cay kahve servis müdürün yaninda canim.hayırlı olsun o zaman. ve aramıza hoşgeldinne işine gırdın canım.
Gecmis olsun ikinizede rabbim şifa versin canim ama küçük daha reflu nasil oldu:/Merhaba T Tatlianne20 nasılsın canım benim kzı hasta ve reflu olmuş bu yüzden çok zorlu zamanlardan geçiyorum ki bende çok rahatsızım ama işte ayakta kalmaya çalişyorum
Bende katılsam olurmuselam ponciklerim ben acmazsam olmazdi içimde kalırdı sohbetin dibine dibine vuralım hadi gelin cikin cikin gelin herkes davetlidir♥
Tabiki canım buyur herzaman açık sohbet alani hoşgeldiniz.Bende katılsam olurmu
Hoşbuldum cnmTabiki canım buyur herzaman açık sohbet alani hoşgeldiniz.
İyi şükür canım su anlık randevu tarihi bekliyorum kalp atışı duymak için bklmaynen senin nasil gidiyor hamislik cnm.
il milli eğitim müdürlüğünde cay kahve servis müdürün yaninda canim.
Gecmis olsun ikinizede rabbim şifa versin canim ama küçük daha reflu nasil oldu:/
Yisib teyzesi onu yisi hadi guzel haberler ver canim.İyi şükür canım su anlık randevu tarihi bekliyorum kalp atışı duymak için bklm
Yisib teyzesi onu yisi hadi guzel haberler ver canim.
Ben işe git gel yapiyorum canim.❣Hayırlısı canım insAllah sen nasılsın neler yapıyorsun
Allah kolaylık versin canımBen işe git gel yapiyorum canim.
Saol canım bilmiyorum ki yaaa inşallah hemen atlatır iyleşir kızım dua edin lütfenaynen senin nasil gidiyor hamislik cnm.
il milli eğitim müdürlüğünde cay kahve servis müdürün yaninda canim.
Gecmis olsun ikinizede rabbim şifa versin canim ama küçük daha reflu nasil oldu:/
sagol bitanem hayırlı akşamlar.Allah kolaylık versin canım
Sagol kuzum nerelerdesin sen bakem.T Tatlianne20 canım hayırlı olsun.
Tabiki kuzum dualarimiz kizina :/Saol canım bilmiyorum ki yaaa inşallah hemen atlatır iyleşir kızım dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?