- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.203
- 83
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #56.161
Demi kız unuttumKuplikim sen bni yicektin yarım kaldı hahah
GÜNAYDINZerdem2016 debriyajgazfren Blue_Peri minik kalp0753 -Adel- Reyyan__ D Dilos06 K KurkmantoluS @Yasnaz HayatSevinceGuzel Kara_gozlum PrensesAnnesi_ E Eslem91 Feminas hizuran Kmsl Hnd Limonsuzzcay Diktorya Secret bulca hicmet16 hicmakam Pink_Butterfly92 N Nana Ana gulse14 C CiNNET NUR N Nnuurrr @temmaydın C Cennet Annesi Pembeemzik günaydın hatunlar.
hoşgeldin canim nasılsın napiyon.GÜNAYDIN
Kuzum cayimi ictim enerjimi aldim suan bi isimde pek yok keyif edem didim sen napiyon bebegim.günaydınnnnnnn :) sabah sabah bu ne enerji maşallahhh :)
ayılmaya çalışıyorum... işe başlayacam inşallah.. bazen zengin koca bulaydım iyiydi diye düşünüyorumhoşgeldin canim nasılsın napiyon.
Kuzum cayimi ictim enerjimi aldim suan bi isimde pek yok keyif edem didim sen napiyon bebegim.
Zengininde ekmegi yenmiyor yaw plsada denk gelmezdi bize cimri olurdu. Ne isi bende oskurdan bekliyom kisa süreliğine çalışayım diyorum.ayılmaya çalışıyorum... işe başlayacam inşallah.. bazen zengin koca bulaydım iyiydi diye düşünüyorum
iyim kuzum banada gün 7 de ayıyor :)haber bakıyorum sonra kahvaltı yapıp işimi yapıcam :)hoşgeldin canim nasılsın napiyon.
Kuzum cayimi ictim enerjimi aldim suan bi isimde pek yok keyif edem didim sen napiyon bebegim.
Bende 7de kalkiyom kahvalti hazirlayip esimi gonderiyom ya tatarim yatmazsam işim olur tek tabanca olunca takiliyomher türlü. Evdeiyim kuzum banada gün 7 de ayıyor :)haber bakıyorum sonra kahvaltı yapıp işimi yapıcam :)
Bende kimi unuttum acaba diyordum bak hoş geldin sefa getirdin bebegim günaydın kuzum.Günaydın kızlar
Uyumadimi halen yavrucukGünaydın canım bana gün ayalı çok oldu gerçi
Aşk olsun dimek unuttun beniBende kimi unuttum acaba diyordum bak hoş geldin sefa getirdin bebegim günaydın kuzum.
biz kadınlar her türlü yemesinin yolunu buluruz kuzumZengininde ekmegi yenmiyor yaw plsada denk gelmezdi bize cimri olurdu. Ne isi bende oskurdan bekliyom kisa süreliğine çalışayım diyorum.
Zerdem2016 debriyajgazfren Blue_Peri minik kalp0753 -Adel- Reyyan__ D Dilos06 K KurkmantoluS @Yasnaz HayatSevinceGuzel Kara_gozlum PrensesAnnesi_ E Eslem91 Feminas hizuran Kmsl Hnd Limonsuzzcay Diktorya Secret bulca hicmet16 hicmakam Pink_Butterfly92 N Nana Ana gulse14 C CiNNET NUR N Nnuurrr @temmaydın C Cennet Annesi Pembeemzik günaydın hatunlar.
Koz biliyon unutmam ama aklima geleni etiket ediyom mutlaka ederdim sabah ayikmadim dimek ama sende davetiye bekleme atla gel başlığın hakkını ver gülümAşk olsun dimek unuttun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?