- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #56.081
dur yarin oturup izlerim islerimi yapip öğlenBence kapatamazsin
Sinir ediyor ama izletiyor namert
Baktirmayami daha randevu almadim esimde bende hazirlik edecez şu ekim geçsin kasim aralik randevu alcam artık seneye istiyom. Esime üzülüyorum baba olmak istiyor çok üzülüyor . Oda artik demiyor ama arada soyleniyor içten.Valla kuzum bazen çok zor bazen kolay yuvarlanıp gidiyoruz. Sen kendine bandırmaya gidecektin noldu?
Seneyeyi bekleme annitom. Süreci hızlandır. Yaşınız genç olur yani esin hicde bostan yere üzülmesindur yarin oturup izlerim islerimi yapip öğlen
Baktirmayami daha randevu almadim esimde bende hazirlik edecez şu ekim geçsin kasim aralik randevu alcam artık seneye istiyom. Esime üzülüyorum baba olmak istiyor çok üzülüyor . Oda artik demiyor ama arada soyleniyor içten.
Baska konudan tartıştık dün oladar icerlendim hem kizdim ona hem uzuldum 31 yasina gircek ben çocuğumla büyümek istiyorum yasim 35 40 oldukdan sonra neye yarar 50 yaşında 5 6 yaşında olur artik onla büyüyemedikden sonra konu buraya geldi üzüldüm kizdim ona ama haklı.Seneyeyi bekleme annitom. Süreci hızlandır. Yaşınız genç olur yani esin hicde bostan yere üzülmesin
Kim beğenirse yakaliyom kurtuluşu yokO son beğenmeleri yapmıcaktım
Yav zati özelde dibine vuruyoz sohbetin burdada doyamadıkmı birbirimizeKim beğenirse yakaliyom kurtuluşu yok
Benim yaptığım pasta mı ooo çilekli bide
Yavrum benim eşim 38 yaşında :) taktığınız şeye bakBaska konudan tartıştık dün oladar icerlendim hem kizdim ona hem uzuldum 31 yasina gircek ben çocuğumla büyümek istiyorum yasim 35 40 oldukdan sonra neye yarar 50 yaşında 5 6 yaşında olur artik onla büyüyemedikden sonra konu buraya geldi üzüldüm kizdim ona ama haklı.
Senden kalmamıştır ki. Ben olsam kalmazdıBenim yaptığım pasta mı ooo çilekli bide
ayyy yemiş kadar oldum yaww azcuk dertlenek fallanak biraz
bura ayrı biliyon sen mevzuyuuuyyYav zati özelde dibine vuruyoz sohbetin burdada doyamadıkmı birbirimize
Ben dicektim bozuntuya vermiyim dedimAnaaa benim kayfeler yeşil olmuş
Kuzum ben takmiyom o beni cok uzuyor zamaninda ettigi okadar agir sözleri hep kendimi suçlardım. Icine atiyor ben kiziyom şükret sabret diye diye demiyor bana sonrada patliyor birden.Yavrum benim eşim 38 yaşında :) taktığınız şeye bak
Bak hakikisi var KK da o pastanın ellerimlen yaptımdıSenden kalmamıştır ki. Ben olsam kalmazdı
sen yapiyon kendine zatinn bana ooooooBenim yaptığım pasta mı ooo çilekli bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?