- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.201
Ablamla eşi var canımKim geldi balim kolay gelsin ❤bnde iyiyim sukur kizi uyuttum geziniyom burda
Ay ne güzel iyi eğlenceler sizeAblamla eşi var canım ☺
Ne mülakata grdnz acabakızlar iyi geceler..
benim de mülakatım geçti artk sonucu bekleme zamanı
mübaşirlik mülakatına girdim canımNe mülakata grdnz acaba
İnşallh kazanırsn kazanırsanz paylaşın merak ederimmübaşirlik mülakatına girdim canım
tabii canım kazanırsam her yere yazarım öğrenmeyen kalmaz senelerdir atanmayı bekliyorum canım yaş oldu 34..İnşallh kazanırsn kazanırsanz paylaşın merak ederim
minik kalp0753 A n n e y i m kizkar burdan devam edelim bn aciktim boraz kalori alip geliyim malum cok zayıfım ihtiyacim var
İnşallh ya çok iyi olurtabii canım kazanırsam her yere yazarım öğrenmeyen kalmaz senelerdir atanmayı bekliyorum canım yaş oldu 34..
kızlar nasılsınız?
aay canım olmaz mı benimle dalga geçenlere ne kapak olur..İnşallh ya çok iyi olur
Gi yemedim ki tartsdim herifle küstüm kalktim simdi de baristik okadar tripten sonra yemek de yemeye utaniyooomtabi tabi 100 olana kdr zayıfızzzzzzzzzz
Elbette hoş geldin canim nasilsin kimsin kimlerdensinMerhaba güzelliklerçok tatlisiniz yaaaa
Bende aranıza katılabilir miyim?
Gi yemedim ki tartsdim herifle küstüm kalktim simdi de baristik okadar tripten sonra yemek de yemeye utaniyooom
Merhaba güzelliklerçok tatlisiniz yaaaa
Bende aranıza katılabilir miyim?
Elbette hoş geldin canim nasilsin kimsin kimlerdensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?