- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.841
is kurdan okul işi cikarsa kuzum yapacam bakalim kayitlar başlasın da.insallah blursun cnm yokmu oralarda hic yapabilecegin bir is
Gözüküyor muyum gözükmüyormuyumCnm esim izinliydi bugün gezdik aksama kadar anca baktım buraya sen neler yapıyorsun bakalım pek gözüküyorsun bu aralar
anladm cnm hayirlisiis kurdan okul işi cikarsa kuzum yapacam bakalim kayitlar başlasın da.
Gözüküyor muyum gözükmüyormuyum
Bende napim bayram temizligi basliycam memleketteydim geldim.
İyi geceler herkese, yatmak üzereyim bende, etikete bir bakayım dedim@Feminas @Lilaseverr @Blue_Perii @adel8893 @Reyyan__ @HemGevezeHemDeliminik kalp0753 @Kara_gozlum balbocuuu @EternaaLLove @minnakhatun01 @D e f n e @Madammor @Hannaz @Ayas19 @RosSsS @Caterpie @Minik meleklerim @ecesaygi @Cay6 @Sonsuzaskkk @sivastrabzon @hufeza @BlueCape @SaryamV @GamzeK17 @Aycoregi22 @kevsersoylu @Rojjin @HayatSevinceGuzeell @marshmallow E Eslem91 @Limonsuzzcay @kahvesevenkadin B Brunello Cicinelli @Tulparr @ilginc Kiz @imzaben @Gama kralice @ChocolateCookie @Chocolita @Cennetul Mualla Culhagibi @Deniz_us Khaleesi
Etiket etmeyim dedim ama elim durmadi sagolsun geyiklenelim azcik napiyonuz ne ediyonuz bakem kizlar.
Kuzucum misafirlikteydim nete giremedim yeni görüyorum nasılsın
Daha yeni yatağa girdim napalım canısı sen nbyosunHoşgeldiniz aşkitellalar napıyonuz bakem
İyi geceler herkese, yatmak üzereyim bende, etikete bir bakayım dedim
Günaydın ponciklerKuzucum misafirlikteydim nete giremedim yeni görüyorum nasılsın
Günaydın hayırlı sabahlarGünaydın poncikler
Telefonun azizliğiiiis kurdan okul işi cikarsa kuzum yapacam bakalim kayitlar başlasın da.
Gözüküyor muyum gözükmüyormuyum
Bende napim bayram temizligi basliycam memleketteydim geldim.
Günaydın hayırlı sabahlar
Iyi geldi simdi temizlik zamani kahvaltidan sonra siz napıyonuz canlar.Telefonun azizliğiiikolay gele kuzu ohh iyi gezdin geldin bayramda da Bi ben alayım şu havadan artık
Annem küçük bir operasyon geçiriyor kuzum hastanedeyimIyi geldi simdi temizlik zamani kahvaltidan sonra siz napıyonuz canlar.
Hayirdir geçmiş olsun canım.Annem küçük bir operasyon geçiriyor kuzum hastanedeyim
SAg ol kuzum böbrekten dolayı stend çıkarıldıHayirdir geçmiş olsun canım.
geçmiş olsun tekrardan allah uzun ömürler versin.SAg ol kuzum böbrekten dolayı stend çıkarıldı
napim canim bayram telasleri sen napiyon kuzum.T Tatlianne20 napıyosun balım?
Aynen okadar ediyorum etiket gelmiyor:/
geçmiş olsun tekrardan allah uzun ömürler versin.
napim canim bayram telasleri sen napiyon kuzum.
Aynen okadar ediyorum etiket gelmiyor:/
Günaydın aşkım haklısın valla etiket ve alıntı harici hiç yazmıyorum
Günaydın aşkım haklısın valla etiket ve alıntı harici hiç yazmıyorum
İyi gidiyor kuzum pazartesi günü detaylıya da girdik herşey yolunda şükürler olsunNapıyorsun bakalım nasıl gidiyor hamilelik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?