- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.441
Napim bitanem canim sıkkın sebebini bilemiyorum darallik geliyoKuzum nerelerdesin sen napiyon aşkım.
Alla alla bj hava al bisiler et oku kuzum niye öyle oldun içine kapandın yine.Napim bitanem canim sıkkın sebebini bilemiyorum darallik geliyo
Valla bilmiyorum canim balkondayim ama yine de acilamiyorumAlla alla bj hava al bisiler et oku kuzum niye öyle oldun içine kapandın yine.
Yani en güzeli memur gibi 9 ay ev bütçesinede katkısı olur canımBizim burda boyle ara ara 9 ay calisip haslik çıkaran var askeri ücret hem cocuk yikken biraz çalışayım ikna etmisken kacirmamam lazim firsati komsum yazilcak o vesileyle.
Her zaman ki gibi iş yapıyorum bitmiyor yaaaaaaaaa bi tarafı topluyorum diğer yer batıyor milletin evi nasıl temiz kalıyor anlamıyorumBurdayimm beybisiii napiyorsun
Aynen canım en önemlisi sağlıkKolay gelsin canim evde yasayan insanlar oldukca bi yer toplu temiz durmuyor canim napalim saglik olsun. Bende annemlere geldim yol etmeye bu gece memlekete gidecekler baya uzun sureligine uzuluyorum napayim iyi olsunlar da .
Kızlarrrrrrr nerdesiniz bakalımmmmmm
Burdayimm beybisiii napiyorsun
Napıyonuz kizlar.Herkese hayırlı akşamlaarr
Napıyonuz kizlar.
Napim kuzu anne babami memlekete yol edip geldik, icim oyle uzgun ki bi kanadim kirik... ama sag olsnlarda gelirler insallah kisa dogru .. sen napiyosunNapıyonuz kizlar.
tatlıışş benim ilk sınavım bittii, bugün kendime dinlenme verdim buralarda konu okuyorum. 2 hafta sonra bi sınavım daha var sonra btiyor Allahın izniyle.
Sen napıyosun nasılsın baakiim iyisin inşallah
bende annemlerdeyim babam iyi boraz yatiyor öyle annemle yemek kahve is uğraşıyoruz dun geçtim yarin kvye geçer 2gun sonra tekrar annem oyle zaman geçer.Napim kuzu anne babami memlekete yol edip geldik, icim oyle uzgun ki bi kanadim kirik... ama sag olsnlarda gelirler insallah kisa dogru .. sen napiyosun
Parlak odak riskli gebelerde duydum genelde son aylarda kayboluyor sendromlu olup olmadigina bakiliyor test bobrekte genisleme bilmiyorum canim gecmis olsun temiz gelir umarim baska neden yok degilmi normalmi suphe varmi anarmallik.Merhaba kızlar. Konu açtım fakat cevap veren olmadı? Varsa tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim. 20. Haftada kalpte parlak odak ve böbrekte genişleme izlendi. Amniyo sentez yapıldı ve sonuç bekliyoruz. Aynı anda bu iki yumuşak belirteç izlenen var mı? Sonuçlar nasıl geldi?
İkili test ve değerlerimin hepsi normal. Detaylıda sadece bu ikisi birlikte göründü diye riske girdim. Ense kalınlığı, burun vs. Hepsi normal.Parlak odak riskli gebelerde duydum genelde son aylarda kayboluyor sendromlu olup olmadigina bakiliyor test bobrekte genisleme bilmiyorum canim gecmis olsun temiz gelir umarim baska neden yok degilmi normalmi suphe varmi anarmallik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?