Kolay gelsin canim evde yasayan insanlar oldukca bi yer toplu temiz durmuyor canim napalim saglik olsun. Bende annemlere geldim yol etmeye bu gece memlekete gidecekler baya uzun sureligine uzuluyorum napayim iyi olsunlar da .

Kolay gelsin canim evde yasayan insanlar oldukca bi yer toplu temiz durmuyor canim napalim saglik olsun. Bende annemlere geldim yol etmeye bu gece memlekete gidecekler baya uzun sureligine uzuluyorum napayim iyi olsunlar da .
Aynen canım en önemlisi sağlık
Allah kavuştursun canım sıkma canını

tatlıışş benim ilk sınavım bittii, bugün kendime dinlenme verdim buralarda konu okuyorum. 2 hafta sonra bi sınavım daha var sonra btiyor Allahın izniyle.

Sen napıyosun nasılsın baakiim iyisin inşallah
Napim kuzu anne babami memlekete yol edip geldik, icim oyle uzgun ki bi kanadim kirik... ama sag olsnlarda gelirler insallah kisa dogru .. sen napiyosun
bende annemlerdeyim babam iyi boraz yatiyor öyle annemle yemek kahve is uğraşıyoruz dun geçtim yarin kvye geçer 2gun sonra tekrar annem oyle zaman geçer.

Merhaba kızlar. Konu açtım fakat cevap veren olmadı? Varsa tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim. 20. Haftada kalpte parlak odak ve böbrekte genişleme izlendi. Amniyo sentez yapıldı ve sonuç bekliyoruz. Aynı anda bu iki yumuşak belirteç izlenen var mı? Sonuçlar nasıl geldi?

Parlak odak riskli gebelerde duydum genelde son aylarda kayboluyor sendromlu olup olmadigina bakiliyor test bobrekte genisleme bilmiyorum canim gecmis olsun temiz gelir umarim baska neden yok degilmi normalmi suphe varmi anarmallik.

Parlak odak riskli gebelerde duydum genelde son aylarda kayboluyor sendromlu olup olmadigina bakiliyor test bobrekte genisleme bilmiyorum canim gecmis olsun temiz gelir umarim baska neden yok degilmi normalmi suphe varmi anarmallik.
İkili test ve değerlerimin hepsi normal. Detaylıda sadece bu ikisi birlikte göründü diye riske girdim. Ense kalınlığı, burun vs. Hepsi normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…