- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #2.861
Hosbulduk canım nasılsın bakem napiyorsunA.s tatlim hosgeldin:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbulduk canım nasılsın bakem napiyorsunA.s tatlim hosgeldin:))
Hmmm afiyet olsun kuzumHaydi kizlar kahve yaptim gelin beraber icelimmm
Zeytin ekmek yiyorum hint dizisi açtım sen napiyorsun canım
Maşallah sanada kuzumOh keyifler iyimiş. Bende gelin evi izliyorum
Iyiyim cnm sagol cikiyorum bende simdi alisverise gidiyorum sebze meyve biseyler alicam sen nasilsin iyimisin cnm?Hosbulduk canım n
asılsın bakem napiyorsun
Maşallah sanada kuzum
Tsk ederim gel beraber olsunHmmm afiyet olsun kuzum
Aleyküm selam.Selam kızlar
Sadece demire baktırma,vitamin değerleri,özellikle b12.d vitamini,tiroid bunlarada baktır.Kizlar ben cok üsüyorum bugün ya
Doktordan randevu alip kanima mi
Baktirsam belki demir eksikligi vardir
Aleyküm selam.
Nasılsınız,bulunduğum yerde hava çok sıcak yaz gelmiş resmen güneş yakıyor adeta.
Tamam hepsine baktiririm az önce aradim da kimse cikmadi telefonaSadece demire baktırma,vitamin değerleri,özellikle b12.d vitamini,tiroid bunlarada baktır.
Oh iyi gelir gez dolaş birazIyiyim cnm sagol cikiyorum bende simdi alisverise gidiyorum sebze meyve biseyler alicam sen nasilsin iyimisin cnm?
Şükür iyiyim hava bulutlu az kaldi kişi göremedik :)Aleyküm selam.
Nasılsınız,bulunduğum yerde hava çok sıcak yaz gelmiş resmen güneş yakıyor adeta.
Bizde babaanneye geldik oyun oynuyoruz kızla sonra uyutmaya götürecem...!!Oh iyi gelir gez dolaş biraz
Şükür iyiyim hava bulutlu az kaldi kişi göremedik :)
Ne güzel isleri gücleri oynamak keske bende o yasa geri dönebilsemBizde babaanneye geldik oyun oynuyoruz kızla sonra uyutmaya götürecem...!!
Bende gelmek istiyorum o yaşlara tasasız kaygısız günlerBizde babaanneye geldik oyun oynuyoruz kızla sonra uyutmaya götürecem...!!
Mersin canım yazları bile nemle 50 lere cıkar hissedilen hatta 52 bile gösterir dereceler :) hatta 2 yıl önce 59.5 bile cıkmıştı :) şimdi bile yakıyor ortalığı.Nirdesin kiz senn
Tamam hepsine baktiririm az önce aradim da kimse cikmadi telefona
Ayyy ne güzelll tadini cikar ozaman bol bol gez :)Mersin canım yazları bile nemle 50 lere cıkar hissedilen hatta 52 bile gösterir dereceler :) hatta 2 yıl önce 59.5 bile cıkmıştı :) şimdi bile yakıyor ortalığı.
Balık mı tantuni yemeye gelsin :) balık ekmekte güzel olur sahilde tabi :)Ayyy ne güzelll tadini cikar ozaman bol bol gez :)
Kayinim gecen sene demisti mersine balik yemeye gidelim diye aksaraydan mersine delimisin diye cevap vermisti bizimkiler.. bana kalsa ben her yere giderim
Eski sevgilim de mersinliydi
Yaza artik gideriz insallahBalık mı tantuni yemeye gelsin :) balık ekmekte güzel olur sahilde tabi :)
Sağol canım benimTsk ederim gel beraber olsun
Ne güzel canım havalarda düzeliyor artik :)Bizde babaanneye geldik oyun oynuyoruz kızla sonra uyutmaya götürecem...!!