• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi! En uzun süreli kokan yumuşatıcıyı bulalım.

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
55
İzmir
Kızlar sizin memnun kalıpta tavsiye edeceğiniz yumuşatıcı markası ne? Ben Yumoş extra pembe diyorum ve viking sahra'yı (kahverengi kapak) çok merak ediyorum. Haydi sizler de birincinizi yazın...:64:

Nerdeyse hepsini kullandım..
Şuanda bingo kırmızı kullanıyorumm..
Ama kokusu hiç gitmesin diyosanız tabiki yumoş extraa mikrokapsüllüler derimmm
Miss gibi..:34:

Son düzenleme:
yumoş extra pembe kesinlikle.Özellikle yünlü çamaşırları yıkayınca hiç gitmiyor kokusu ba-yı-lı-yo-rum :69:

yumoş kırmızı konsantre tavsiye ederim... yumuşatıcıları biraz sulandırıp kullanırsanız gözü tıkamaz arkadaşlar....teknik servis demişti...

Çok yararlı bir konu olmuş , en azından benim için.
Yumoş bana çok bayıcı kokuyormuş gibi geliyor ve sürekli yumuşatıcı gözünü tıkıyordu , ama sulandırma fikri güzelmiş bundan sonra öyle denerim.
Bingonun deterjan kokusu da güzeldi eğer kalıcıysa yumuşatıcısını almak isterim , öneriyor musunuz?

bingo kırmızı kullanıyorum kalıcı olmasını bence içerde kurutmak saglıyor
içerde camaşırlıkta kuruttugum zaman kokusu kalıcı oluyor ama dışarda çamaşır ipinde kurutunca kokusu kalmıyor

YUMOŞ EXTRA YABANİ ORKİDE VE YASEMİN
süper birkokusu var çamaşırı asarken komşularım cama çıkıyor çamaşır astığını anladık kokusu içeri kadar geldi diyorlar:9:

ben çook memmunum tavsiye ederim
ayrıca piyasaya göre bimde fiyatı çok uygun

[TD]ben kesinlikle bingo konsantre diyorum. 1 ay sonra bile muhteşem kokuyo,yumoş vernel hikaye bence :77:

Son düzenleme:
En dertli olduğum konu. yumuşatıcıya ve deterjana bir dünya para veriyorum ama kkuruyunca eser kalmıyor kokudan. bende artık hangisi gittiğimde markette ucuzsa onu alıyorum. Kızımın alerjisi çıkmadan önce yumoşun spreyini alıp gardoraba sıkıyordum. Çekmecelere sıkıyordum öyle kokuyorlardı :) 2 fısla bütün kıyafet dolap kokuyor zaten. kokusuz giyindiğimde temiz değilmiş gibi geliyor...:97:

Yumoş pembe etkili ama makinanın yumuşatıcı gözünü tıkıyor sık sık.Şimdi Bingo kırmızı alıcam.

bende yumoş pembe etkili kullandım memnun kalmadım yumuşatıcı gözü tıkıyordu. makianamda sorun var zannediyordum. demekki sorun yumuşatıcıdaymış. yorumları okudum sulandırarak kullanıcam....

ben çok marka denedim hem yumuşaklık hem de koku kalıcılığı bakımından en iyisi bingo (beyaz tercihimdir)

VİKİNG-SAHRA yı deneyın arkadaşlar pişman olmazsınız..koku aşığı bırı olarak bayılarak kullanıyorum..altın sarısı ambalajı olan...

Back