Haydi Durmayalım! Türkiye' yi Ağaçlandıralım

lepi

♥˙·٠•●♥ &#
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
7.930
35
358
Danimarka
Sevgili site üyeleri;
Size güzel bir öneriyle geliyorum.
Sözlüm TEMA vakfından aldığı 5 ağacı benim adıma diktirerek
beni çok sevindirdi.
Dün bu olayın gerçekleştiğine dair belge adresime ulaştı. Artık benimde şu dünyada dikili
ağacım var.opuyorumnanaktan
Minik minik 5 adet fidan:asigim:
Okadar sevindimki anlatamam.
Allah nasip ederse ben ölsemde onlar hala orada olacaklar ve insanlık için gerekli olan
oksijeni, doğada yaşayan varlıklar için barınağı benim ağaçlarım sağlayacak. ışte
gönderilen belge benim ve sözlümün adı yazıyorturkbayragi

TEMA, Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı

burayı tıkladığınızda çıkan
sayfanın hemen solunda bağış ikonlarını göreceksiniz.
Bu ikonlardan dilediğinize bastığıızda üye değilseniz üye olmanızı isteyen bir sayfa çıkacak buradan üye olabilirsiniz.
Sonrasında dilediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Biz fidanların tutma şansı daha çok
olduğundan fidan seçtik tanesi 5 lira minimum 5 tane dikiliyor toplam 25 lira ediyor. Çok
da bir şey sayılmaz bence sizden uzun yaşayacak 5 ağaç için:1rolleyes:
Ama tohumda almak isteyebilirsiniz ozaman tanesi (9 tohum) 5 lira ücretlidir.
Detaylı bilgiyi linke tıklayarak alabilirsiniz. Hesabınızdan yada havaleile bu işlem
gerçekleşebiliryor.
Lütfen sizde duyalı olun ve ülkemizin çoraklaşan topraklarının yeşillendirilmesine katkıda bulunun. Her bütçeye göre bi çözüm var.
Teklir benden destek sizden hadi bakalım birazda ülkemiz için dünya için birşeyler
yapalıma.s​

Son düzenleme:
Bizde ailedeki her kisi icin bir agac diktirdik yani toplam 7 :teytey: ve bu cok güzel bir duygu :dance:

Bizde ailedeki her kisi icin bir agac diktirdik yani toplam 7 :teytey: ve bu cok güzel bir duygu :dance:

Öylemiikaydirigubbakcemile5
çok sevindim sizin adınıza.
hala çölleşen topraklarımıza sahip çıkan bu bilince sahip insalrı görmek beni sevindirdi.
Konunun alalni bir konu gibi görülmesi ve ilgi gösterilmemesi çok üzmüştü beni.
sizi duyunca sevindim.
Bizimle büyüyecek o ağaçlar.
İnşalllah çocuğum olduğunda onun doğumuyla birlikte dikmeyi düşünüyorum.
Onla büyüsün. Çocuğum dünyanın kaynaklarını eksiltirken biryerleren de eksilttiklerini tamamlasın diye:1hug:

Lepicim ben nikahımda nikah şekeri nikah fidanı vericem davetlilere ,umarım herkes iyi bir şekilde değerlendirir..

ne güzel canım çok güzel yapmışsınız
bizim ağaçlar ne halde acaba
keşke görme imkanım olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…