Bebek Beslenmesi haydi anneler toplaşalım ek gıda gelişimleridavranışları hakkında sohbete :)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nerefon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.247
8
34
sayfamızda bebeklerin ve çocukların gelişimi beslenmesi kısacası herşey hakkında sohbete yardımlaşmaya toplaşalım dertleşp konuşalım :)

Biz bu ey elma , armut ve kayisi rendeleyerek yeni baslayacagiz cok heycanli bir donem

Peki buhar da pisirme makinesi kullaniliyormu ? Alayim mi cok kararsiz kaldim

bebeklerinizin ayları nedir benimki 7ay 10 günlük ek gıdaya geçeli 2 ay oldu mama emzirme takviyesi yapıyorum ek gıdanın yanında ilk başlama çok karışık zor pluyo düşünmekten kafa kalmıyodu günde bir tatlı kaşığından başlayın birde ilk sebze verin meyve verirseniz sebze türünü reddediyolar birde bence gereksiz makina normal haşla suda sonra onu süzgeçten geç ben blendir kullanıyorum sebze çorbaları hariç 1 ay sonrada pütürlü bırak yedir

Daha yeni 5. Ayimizi bitirdik ve doktor baslayin iki kasik elma ile dedi. İlk cocugum ve tabi oldukca sonradan gorme durumundayim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…