Haydarpaşa Numune Hastanesinde Doğum Yapan Var mı?

ciroz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
448
40
73
İstanbul
Merhabalar. Ben 19+5 günlük hamileyim. Hamileliğimin başında karaciğerim ile ilgili bir sorun olduğundan hem gebelik takibi hemde karaciğerimdeki sorun için Haydarpaşa Numune hastanesine gitmeye başladım. Açıkçası bir devlet hastanesine göre oldukça ilgililer ve doktorlar beklediğimden çok çok iyi. Özellikte tam teşekküllü bir hastane olması beni rahatlatıyor.
Ancak doğum konusunda hiç bir fikrim yok. Haydarpaşa'da doğum yapan varsa lütfen deneyimlerini paylaşsın. Doğumhane nasıl? Odalar Nasıl? Doğum sonrası hemşirelerin yardımı özellikle tecrübesiz anneler için çok önemliymiş. Hemşireler nasıl????
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şu koca İstanbul'da yok mu Haydarpaşa Numune hastanesinde doğum yapan bir kişi?? Kızlar lütfen paylaşın deneyimlerinizi....

Anlaşıldı hiç kimse Haydarpaşa Numune'de doğum yapmamış. İlk yapan ben olacağım sanırım

canım ben daha 14 haftalık hamileyim
yazını gördümde doğum yaklaşmış heralde

canım ben daha 14 haftalık hamileyim
yazını gördümde doğum yaklaşmış heralde

Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin. Bende 20+6 haftalık hamileyim Gebelik takibine haydarpaşaya gidiyorum. Doğumunu orada yapmış olan var mı nasıl bir yer diye tecrübelilere sordum ama kimse orada doğum yapmamış maalesef

Bende devlet hastanesinde doğum yapmak istiyordum. Ama duydugum şeylerden sonra vazgeçtim. Özel hastanede doğum yapıcam.
Haydarpaşa numune hastanesi hakkında hiç bilgim yok cnm. Allah yardımcın olsun iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

İnşallah canım hepimizi. Özel hastanelerde de sezeryan derdi var. Normal doğum diye girip sezeryanlı olarak çıktı bir çok tanıdığım. Birde tam teşekküllü hastane olması bana daha cazip geliyor. Ama bende hala tam olarak karar veremedim. Hakkımızda hayırlısı :18::18:

Selam kızlarrr,yakın zamanda numunede doğum yapan var mı ya da bilgisi olan? Doktorları iyi biliyorum ama doğum konusunda bilgi edinmem lazım...

Selam

Henüz doğum yapmadım takiplerim için Haydarpaşa Numune'ye gitmeye devam ediyorum. Hafta başında kontrolüm vardı. NST'ye bağlanmak için servise gitmek zorunda kaldık. Odaları görme şansım oldu. Odalar iki kişilik ve her yer temiz. Orada 1 haftadır yatan bir bayanla sohbet ettik. 1 haftadır 5 tane doğum oldu çok kalabalık değil dedi. Doktorlar çok iyi ve iyi ilgileniyorlar dedi.
Şimdilik bu kadar. Kendi doğumum olunca tebrübelerimi detaylı bir şekilde anlatırım.
Herkese hayırlı doğumlar....

Merhaba kızlar. Hala benden başka Haydarpaşa Numuneye giden yok sanırım. Haftaya kısmetse Haydarpaşa Numune'de sezeryan olacağım. Dönüşte yaşadıklarımı anlatırım. Herkese hayırlı doğumlar....

bu arada allah kurtarsın :) güzel geçer inşaallah allah yardımcın olsun :)bebişinede sanada sağlık diliyorum

merhaba umarım doğumunu sağlıklı yapmışsındır. Ben de şu an hamileyim Haydarpaşa Numuneyi araştırıken yazını gördüm. Nasıl geçti doğumun, bir sıkıntı yaşadın mı? Önerir misin?

doğumunu yapmışsındır nasıld? ben de orayı düşünüyorum çünkü benim de kalbimde sıkıntı var.

Doğumundan bahsetmemişsin? Bilgi verir misin_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…