canım ben daha 14 haftalık hamileyim
yazını gördümde doğum yaklaşmış heralde
Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin. Bende 20+6 haftalık hamileyimGebelik takibine haydarpaşaya gidiyorum. Doğumunu orada yapmış olan var mı nasıl bir yer diye tecrübelilere sordum ama kimse orada doğum yapmamış maalesef
Bende devlet hastanesinde doğum yapmak istiyordum. Ama duydugum şeylerden sonra vazgeçtim. Özel hastanede doğum yapıcam.
Haydarpaşa numune hastanesi hakkında hiç bilgim yok cnm. Allah yardımcın olsun iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Selam kızlarrr,yakın zamanda numunede doğum yapan var mı ya da bilgisi olan? Doktorları iyi biliyorum ama doğum konusunda bilgi edinmem lazım...[/QUO
Bende merak ediyorum. Evet gebelik takibi de doktorları da çok iyi ancak doğum konusunda hiç bir fikrim yok maalesef.
Merhaba kızlar. Hala benden başka Haydarpaşa Numuneye giden yok sanırım. Haftaya kısmetse Haydarpaşa Numune'de sezeryan olacağım. Dönüşte yaşadıklarımı anlatırım. Herkese hayırlı doğumlar....
İnşallah canım hepimizi. Özel hastanelerde de sezeryan derdi var. Normal doğum diye girip sezeryanlı olarak çıktı bir çok tanıdığım. Birde tam teşekküllü hastane olması bana daha cazip geliyor. Ama bende hala tam olarak karar veremedim. Hakkımızda hayırlısı :18::18:
Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin. Bende 20+6 haftalık hamileyimGebelik takibine haydarpaşaya gidiyorum. Doğumunu orada yapmış olan var mı nasıl bir yer diye tecrübelilere sordum ama kimse orada doğum yapmamış maalesef
Selam
Henüz doğum yapmadım takiplerim için Haydarpaşa Numune'ye gitmeye devam ediyorum. Hafta başında kontrolüm vardı. NST'ye bağlanmak için servise gitmek zorunda kaldık. Odaları görme şansım oldu. Odalar iki kişilik ve her yer temiz. Orada 1 haftadır yatan bir bayanla sohbet ettik. 1 haftadır 5 tane doğum oldu çok kalabalık değil dedi. Doktorlar çok iyi ve iyi ilgileniyorlar dedi.
Şimdilik bu kadar. Kendi doğumum olunca tebrübelerimi detaylı bir şekilde anlatırım.
Herkese hayırlı doğumlar....
Merhaba kızlar. Hala benden başka Haydarpaşa Numuneye giden yok sanırım. Haftaya kısmetse Haydarpaşa Numune'de sezeryan olacağım. Dönüşte yaşadıklarımı anlatırım. Herkese hayırlı doğumlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?