M Miley55 Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2015 16 1 6 29 9 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Miley55 #1 Arkadaşlar burada xildiyeye gidipte yuUndeki kilcal damarlar icin lazer tedacisi olupta olumlu sonuçlar alan oldu mu ? Olduysa lutfen cevap yazsin cok sıkıntılı bi durum yardimci olursaniz cok mutlu edersiniz beni :)
Arkadaşlar burada xildiyeye gidipte yuUndeki kilcal damarlar icin lazer tedacisi olupta olumlu sonuçlar alan oldu mu ? Olduysa lutfen cevap yazsin cok sıkıntılı bi durum yardimci olursaniz cok mutlu edersiniz beni :)
karbeyaz Guru Kayıtlı Üye 20 Şubat 2010 1.178 106 323 10 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Miley55 #2 nasıl bi lazer onu da söylesen canım varislerim için üsküdar devlet hastanesine gittim iğne lazer yaptı ama geri geldi tavsiye etmiyorum
nasıl bi lazer onu da söylesen canım varislerim için üsküdar devlet hastanesine gittim iğne lazer yaptı ama geri geldi tavsiye etmiyorum
M Miley55 Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2015 16 1 6 29 11 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Miley55 #3 karbeyaz .!.: nasıl bi lazer onu da söylesen canım varislerim için üsküdar devlet hastanesine gittim iğne lazer yaptı ama geri geldi tavsiye etmiyorum Genişletmek için tıkla... Yüze uygulanandan bahsediyorum: ) yüzdeki o örümcek ağı görünümlü kirmizi seylere yapilandan
karbeyaz .!.: nasıl bi lazer onu da söylesen canım varislerim için üsküdar devlet hastanesine gittim iğne lazer yaptı ama geri geldi tavsiye etmiyorum Genişletmek için tıkla... Yüze uygulanandan bahsediyorum: ) yüzdeki o örümcek ağı görünümlü kirmizi seylere yapilandan