- 20 Ocak 2010
- 46.041
- 164.694
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi buzlu_kayfe
Çamaşır asıyordumArıyorum ama açmıyor
Konu sahibi bir daha malum yerlerinize baskı uygulattırmayın geçmiş olsun mide icinde sıcak şeyler iyi gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çamaşır asıyordumArıyorum ama açmıyor
Haydar dümen okusa bu yazıyı vah vah çeker valla.Iyi aksamlar bayanlar sizlere acil bisey sormam lazim haydar dümen tadinda
Sevgilimle biraz yakinlastik elbiseli bi sekilde ve cinsel bölgeme baski uyguladi eliyle cinsel organiyla eve geldim midemi usutmusum havadan dolayi uyandim aklima geldi sizce o yakinlasmadan herhangi bisey olmusmudur ?
Lutfen simdilik sakayi bi tarafa birakip net bisey diyin
Buda herr zaman beklenen atarlı üyelerimizden sizsiz olmaz efendim:))))Bunun gibilere cevap vermiyceksiniz aslında.Ve bunun gibileri siteden komple atacaklar.Elbiseyle napti sana? Millette ar damar kalmadı.
Neden atılıcak mesela bu konu sahibi sevgilisiyle sevişmeye çalıştı diye mi merak ettim ciddenBunun gibilere cevap vermiyceksiniz aslında.Ve bunun gibileri siteden komple atacaklar.Elbiseyle napti sana? Millette ar damar kalmadı.
bence de böyle insanları atsınlar sitedenNeden atılıcak mesela bu konu sahibi sevgilisiyle sevişmeye çalıştı diye mi merak ettim cidden