- Konu Sahibi Sonbaharimhep
Bebeğin kalp atışları ultrasonik steteskop yardımıyla 8. haftadan sonra dinleye biliyoruz,4. haftanın sonuna doğru henüz gözler kulaklar ve solunum yolları oluşma aşamasındadır oluşmamıştır dikkat edin oluşum aşamasındadır. Pisikolojik sorununuzun temelini bilmiyorum muhakkak doktorunuz çok iyidir nacizane önerim olumlu anılar hatıralar biriktirmektir, pisikolojik rahatsızlıkların temelini genellikle olumsuz hatıralar yaşanmışlıklar tetikler pek çok şeyin zehri ve panzehiri kendi içinde olduğu gibi pisikolojik sıkıntıların çözümü de yine olumlu anılardır olumlu anılar kimisi için bir fotoğraf makinesi ve anı yakaladığı fotoğraflar kimisi için mutlu bir aile yemeğidir, size önerim eşiniz ve bebeğinizle başlangıçta haftada bir gün de olsa bir günü pilanlayın vegüzel bir gün geçirin bu sabah kahvaltısı mı olur sahil de bir yürüyüş mü olur bilemem ancak öncelikle hafta da bir günle başlayıp ilerleyen aylar da her güne beş dakikalıkda olsa günü mutlu hatırlamanıza yardım edicek bir an sıkıştırmanızdan yanadır, hayatta mutluluklar diliyorum ailenizle sağlık içinde olun hayılı günler.