• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattan bezdiren kaynanalarla nasıl baş ediyorsunuz?

Cikolatalikurabiyem

⛈ Walking on the sky in my dreams...
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
2.328
3.417
133
Herkese merhaba bayanlar..Her türlü mantıklı onerinize açığım.Ben ne yazıkki kaynanamla beraber oturuyorum ve ayrılma gibi bir durum söz konusu bile değil..(Başka evlerimiz de var ve maddi sorunumuz da yok ama eşim ayrılmıyor annesinden.)

Öğretmenim ve çalışmıyorum bu sene bu arada.(bebek tedavim icin)
Kaynanam anlatilmaz yaşanır denilen cinste kötü ötesi bir insan.Eşimi çok sevmesem çekip giderim yani o derece.Ve ben çok takiyorum bu kadının bana yaptıklarını.Migren yüzünden p...zac isimli antidepresan kullanıyorum ayrıca ama biseye yaramıyor.Birşey olsa da takmasam keşke diyorum bu kadını.
Eşimle hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen bebegimiz de olmadı 8 yıldır.O konuda da bana demediğini bırakmıyor.Siz nasıl başa çıkıyorsunuz?Ben bezdim artık.Eşim benden yana da oluyor ama annesini habire ona şikayet edemem çünkü öyle çok olay oluyor ki..

Benim tutumuma gelirsek ben elimden gelenin fazlasını yaparım her konuda.Allah rızasını düşünürüm.Kavga etmem.Surat asmam.Yüz göz olmam yani asla.Fakat kaynana ne yaparsam yapayım gıcık..Gorumcelerim de cabası..Herkes bana sen evliya mısın?sinirlerini mi aldirdin diyor düşünün yani o derece..

Artık ne yapacağımı şaşırdım.
Takmama ilacı falan var mi bildiğiniz?(gulmeyinnnn:))
Nasıl baş ediyorsunuz siz kaynananizla anlatır misiniz lutfen?Hepinize sevgiler❤❤❤

Son düzenleme:
İşe, kursa, okula bir şeye başlayın.
Az bir arada bulunursanız daha az maruz kalır daha mutlu olursunuz...

Çok nadir görüşüyorum, aramıyorum , sormuyorum. Ben gitmezsem oğluda gitmiyo. Hatta bnde yaptıklarından, kıskançlıklarından, laf sokmalarından o kadar bezdim ki gittiğimde kesinlikle göz göze dahi gelmiyorum. Bence siz ne yapın ne edin kendi evinize çıkın. Yoksa dayanması çok zor olur bütün gün dip dibe. Allah yardımcınız olsun.

Aynı evde yasamayarak basa çıkıyoruz. Kocaniz annesinden ayrı evde yaşayamayacak kadar bagimliysa neden evlenmiş acaba?
Valla benim kaynana ile sorunum olmadığı halde iki gün üst üste görüşmem. Ayni evde yaşayanlara madalya takmak lazim

Çok nadir görüşüyorum, aramıyorum , sormuyorum. Ben gitmezsem oğluda gitmiyo. Hatta bnde yaptıklarından, kıskançlıklarından, laf sokmalarından o kadar bezdim ki gittiğimde kesinlikle göz göze dahi gelmiyorum. Bence siz ne yapın ne edin kendi evinize çıkın. Yoksa dayanması çok zor olur bütün gün dip dibe. Allah yardımcınız olsun.
.
Birakamaz annesini asla.O derece yani.Kadın hep hasta numarası yapıyor çünkü.Evler var ev sorun değil ama annesini bırakmaz.

Eşiniz tek çocukmu anladığım kadarıyla anneyi bırakmak istemiyor yada çok düşkün kayınvalideniz baştan evlenirken aynı evde kalmayı şartmı koştu? size 3 şey önerebilirim ya işe yada onun gelemiyeceği bir aktivite seçip başlayıp birlikte geçirdiğiniz zamanı minumuma indireceksiniz yada eşinizle konuşup altlı üstlü oturmayı teklif edeceksiniz en azından daireler ayrı olur. Aynı apartmanda otursunuz yine yada eşinizle konuşup direk evleri ayırmayı teklif edeceksiniz. Yada onu sosyalleştirin arkadaş bulmasını sağlayın bir işe yöneltin sizle uğraşmaz böylece :):):) koca bulun koca

Aynı evde yasamayarak basa çıkıyoruz. Kocaniz annesinden ayrı evde yaşayamayacak kadar bagimliysa neden evlenmiş acaba?
Valla benim kaynana ile sorunum olmadığı halde iki gün üst üste görüşmem. Ayni evde yaşayanlara madalya takmak lazim

.
Kadın hasta numarası yapıyor diye hasta sanıyor eşim.Halbuki benden sağlam kadın.

Eşiniz tek çocukmu anladığım kadarıyla anneyi bırakmak istemiyor yada çok düşkün kayınvalideniz baştan evlenirken aynı evde kalmayı şartmı koştu? size 3 şey önerebilirim ya işe yada onun gelemiyeceği bir aktivite seçip başlayıp birlikte geçirdiğiniz zamanı minumuma indireceksiniz yada eşinizle konuşup altlı üstlü oturmayı teklif edeceksiniz en azından daireler ayrı olur. Aynı apartmanda otursunuz yine yada eşinizle konuşup direk evleri ayırmayı teklif edeceksiniz.
.
Evet eşim tek erkek çocuk.Kaynanamin gorumcemlere gitme ihtimali yok çünkü ona benden başkası katlanamiyor..anlasamiyorlar.Yan apartmanda dairelerimiz var ama eşim ayrılmıyor..

.
Kadın hasta numarası yapıyor diye hasta sanıyor eşim.Halbuki benden sağlam kadın.
Hasta diye de her erkek anasının evine yerleşmiyor. Bence sorunu esinizde arayın. Evlilik adi üzerinde ayrı evde yasamak bir yuva kurmaktır. Boyle bir eve birde bebek gelirse asıl sorun o zaman başlayacak demedi demeyin.
Siz ayni şekilde annem hasta deyip ailenizle yaşamayı onerseniz Eşiniz kabul eder miydi? Kendi annem bile olsa ben katlanamazdim, herkesin kendine ait bi yuvası olmalı. Bir evde iki kadın olmuyor. Yatalak hasta olduğunu sanmiyorum. Çok hastaysa yakindan ev tutulur yine her gün yardıma gidilir. Ama gece kapıyı kilitleyip yatacagin kendine ait bi evin olması çok önemli. Allah sabir versin.

.
Evet eşim tek erkek çocuk.Kaynanamin gorumcemlere gitme ihtimali yok çünkü ona benden başkası katlanamiyor..anlasamiyorlar.Yan apartmanda dairelerimiz var ama eşim ayrılmıyor..
Siz onu takmıycaksınız tiye alın gülün geçin yaptıklarıyla stres yapmayın kendinize o anladığım kadarıyla sizin eşinize nazı geçiyor siz bu konuda biraz şanssızsınız ama fırsat vermeyin ona :):) eşinizide kayınvaldeyide idare etmeyi başarırsanız bu işi çözersiniz formül ikisini ayrı idare etmekte :):):) inatlaşarak kocanıza söylenerek isyan ederek hır gürle bu iş hallolmaz ne kaynanayı değiştirirsiniz o huysuzssa düzelmez yani kendi evliliğinizi bozarsınız

Hasta diye de her erkek anasının evine yerleşmiyor. Bence sorunu esinizde arayın. Evlilik adi üzerinde ayrı evde yasamak bir yuva kurmaktır. Boyle bir eve birde bebek gelirse asıl sorun o zaman başlayacak demedi demeyin.
Siz ayni şekilde annem hasta deyip ailenizle yaşamayı onerseniz Eşiniz kabul eder miydi? Kendi annem bile olsa ben katlanamazdim, herkesin kendine ait bi yuvası olmalı. Bir evde iki kadın olmuyor. Yatalak hasta olduğunu sanmiyorum. Çok hastaysa yakindan ev tutulur yine her gün yardıma gidilir. Ama gece kapıyı kilitleyip yatacagin kendine ait bi evin olması çok önemli. Allah sabir versin.

.
Bariz bir hastalığı yok zaten.Eşimi sevmesem hiç katlanamazdim bu duruma.Her açıdan zor bir hayat.Sabır dilekleriniz için teşekkür ederim❤

Back