merhabaCanim 37 yaşında bir kadinsin. Ailen desteğe ve onaya niye ihtiyaç duyuyorsun?
Bazi şeyleri danışman seni belirsiz kilar.
Yani kendinden eminsen, şu şu tarihde gidiyorum diyebilirsiniz.
Geçmişde ailenize çokmu yük oldunuz?
Ben şahsen bıkkınlık sezdim. Aileniz muhtemelen yanliz ve artik sorumluluk alacak yaşda değillerdir. Sudan sebeplerle trye dönüş yapmak istiyorsaniz anlayışsız olmalari normal.
Diğer yandan çocuğunuz var ortada.
Kızınızın trye alışması vs. baya zaman alicak. Diyelimki 5 sene sonra geri döndünüz o çocuğun okul durumu vs. ne olucak?
Hangi ülkedesiniz şuan?
Almanyada mesela, kendi isteğinle yurtdışına taşınınca geri gelmesi baya zor oluyor. Sosyal yardim telep edilmiyor...
Canim 37 yaşında bir kadinsin. Ailen desteğe ve onaya niye ihtiyaç duyuyorsun?
Bazi şeyleri danışman seni belirsiz kilar.
Yani kendinden eminsen, şu şu tarihde gidiyorum diyebilirsiniz.
Geçmişde ailenize çokmu yük oldunuz?
Ben şahsen bıkkınlık sezdim. Aileniz muhtemelen yanliz ve artik sorumluluk alacak yaşda değillerdir. Sudan sebeplerle trye dönüş yapmak istiyorsaniz anlayışsız olmalari normal.
Diğer yandan çocuğunuz var ortada.
Kızınızın trye alışması vs. baya zaman alicak. Diyelimki 5 sene sonra geri döndünüz o çocuğun okul durumu vs. ne olucak?
Hangi ülkedesiniz şuan?
Almanyada mesela, kendi isteğinle yurtdışına taşınınca geri gelmesi baya zor oluyor. Sosyal yardim telep edilmiyor...
Tesekkur ederim. Ben zaten yolumda ilerliyorum yani tasinmaya yonelik hazirliklarima basladim bile Sadece gönlüm kirik. Ama yapacak bir seyde yok malesef.canım bence de kendini üzme.bir karar vermişsin.vazgeçme ne istiyorsan onu yap.sana destek olmuyorlarsa bu onların problemi.orda yalnız başına yaşamaktansa,olmak istediğin yerde yaşa.olumlu düşün..eminim her şey daha güzel olacak buraya geldiğinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?