• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatta uğradığınız haksızlıklar karşısında nasıl bir tavır sergiliyorsunuz?

Ben zamanında ses çıkarmadım ve içime dert olarak kaldı, keşke yüzlerine karşı her şeyi söyleseymişim diyorum.. Içinize atmayın..
Bunu söylemeye geldim ben de.Zamanında göstermediğim tepkiler beni psikolojik olarak yıprattı.Lütfen tepkileri zamanında ve yerinde gösterin.Bunu kendiniz için yapın.

Haksızlıklar karşısında üstüne bir de aşağılanıp oturuyorum.Sonra bir bakıyorum ki bu kişiler kanatsız bir melekmişçesine etrafta süzülüyor.O saatten sonra da Allaha havale ediyorum.Ve susuyorum.Halbuki bilmediğimi düşündükleri öyle çok şeylerini biliyorum ki🤫

Merhaba kızlar,sorumdan da anlaşılacağı üzere büyük bir haksızlığa uğradım ve bunu sindiremiyorum.
Eşimin ailesi tarafından iftira denilebilecek boyutta olaylar yaşadım.Konu çok uzun,sizi sıkmamak adına tek tek yazmayacağım.
Sadece sizin olaylar karşısında tavrınız,tepkiniz ne oluyor?
Ben hatırladıkça kalbim daralıyor,asla hak etmiyorum.

Haksızlığa uğrayıp,Allah’a havale edenler ya da başka bir şey…
İçimi rahatlatacak önerilerinize ihtiyacım var.
Teşekkürler 🌸
Valla şunu anladım ki olaylar karşısında hakkını savunmazsan seni salak yerine koyup daha da üstüne geliyorlar. Bir gün patlak verdiğinde ise haksız sen oluyorsun. O yüzden asla sessiz kalma. Hakkını savun. Ama bunu yaparken öyle sakin kal ki karşındaki çatlasın. Çünkü yükselerek karşılık verirsen onlara istediklerini vermiş oluyorsun.

Merhaba kızlar,sorumdan da anlaşılacağı üzere büyük bir haksızlığa uğradım ve bunu sindiremiyorum.
Eşimin ailesi tarafından iftira denilebilecek boyutta olaylar yaşadım.Konu çok uzun,sizi sıkmamak adına tek tek yazmayacağım.

Teşekkürler 🌸

Teşekkürler 🌸
Vereceğim tepki kişiye olaya duruma göre değişir. İftira diyorsan ciddi bir durum susmam ben ya ama ne kadar parlayacagıma olayın büyüklüğü karar verir. Susma lütfen. Herkes sınırını bilsin.

Back