Bedrl odetmen lazım o zamanDefalarca kendimi ifade ettim ama anlamıyorlar maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bedrl odetmen lazım o zamanDefalarca kendimi ifade ettim ama anlamıyorlar maalesef
Bunu söylemeye geldim ben de.Zamanında göstermediğim tepkiler beni psikolojik olarak yıprattı.Lütfen tepkileri zamanında ve yerinde gösterin.Bunu kendiniz için yapın.Ben zamanında ses çıkarmadım ve içime dert olarak kaldı, keşke yüzlerine karşı her şeyi söyleseymişim diyorum.. Içinize atmayın..
Haklısınız,çok teşekkür ederimBunu söylemeye geldim ben de.Zamanında göstermediğim tepkiler beni psikolojik olarak yıprattı.Lütfen tepkileri zamanında ve yerinde gösterin.Bunu kendiniz için yapın.
Valla şunu anladım ki olaylar karşısında hakkını savunmazsan seni salak yerine koyup daha da üstüne geliyorlar. Bir gün patlak verdiğinde ise haksız sen oluyorsun. O yüzden asla sessiz kalma. Hakkını savun. Ama bunu yaparken öyle sakin kal ki karşındaki çatlasın. Çünkü yükselerek karşılık verirsen onlara istediklerini vermiş oluyorsun.Merhaba kızlar,sorumdan da anlaşılacağı üzere büyük bir haksızlığa uğradım ve bunu sindiremiyorum.
Eşimin ailesi tarafından iftira denilebilecek boyutta olaylar yaşadım.Konu çok uzun,sizi sıkmamak adına tek tek yazmayacağım.
Sadece sizin olaylar karşısında tavrınız,tepkiniz ne oluyor?
Ben hatırladıkça kalbim daralıyor,asla hak etmiyorum.
Haksızlığa uğrayıp,Allah’a havale edenler ya da başka bir şey…
İçimi rahatlatacak önerilerinize ihtiyacım var.
Teşekkürler
Merhaba kızlar,sorumdan da anlaşılacağı üzere büyük bir haksızlığa uğradım ve bunu sindiremiyorum.
Eşimin ailesi tarafından iftira denilebilecek boyutta olaylar yaşadım.Konu çok uzun,sizi sıkmamak adına tek tek yazmayacağım.
Teşekkürler
Vereceğim tepki kişiye olaya duruma göre değişir. İftira diyorsan ciddi bir durum susmam ben ya ama ne kadar parlayacagıma olayın büyüklüğü karar verir. Susma lütfen. Herkes sınırını bilsin.Merhaba kızlar,sorumdan da anlaşılacağı üzere büyük bir haksızlığa uğradım ve bunu sindiremiyorum.
Teşekkürler
Bende de durum tam tersiDiyeceğimi dedim. Kalanı Allah’a havale ettim. Kp demediğim bi şeyi dedi diye tutturdu. Kimseyi ikna etme gibi bi derdim yok. Konuşmuyorum.