Teşekkür ederim yorumunuz içinÖncelikle bu hayatta karşılaştığımız hiçbir şeyin boşa olmadığını biliyorum. O nedenle bu neden benim başıma geldi? Bu olaydan ne anlamam nasıl bir ders çıkarmam gerekir diye düşünürüm sakin kafayla. Sonra da nasıl hareket edeceğimi düşünürüm. Ben olaylar karşısında sessiz kalıp Allaha havale etme olayını kabul eden biri değilim.
Karşımda cehalet ordusu varHerkesin sabrı ve tepkisi farklıdır tabi. Ama iftiralar kabul edilecek susulacak bi durum değil çünkü ardı arkası kesilmez. Bunu bi kere yapan devamlı üzerinize gelir o yüzden kabullenmeyin ve kendinizi savunun. Annem dahi olsa bana haksızlık yapamaz bu konularda çok netimdir. Hayat kısa kuşlar uçuyor diye sonlandırıyorum :)
Benim akrabalarım da öyleydi ağzının payını öyle bir verdim ki hepsine şimdi başka biri aptalca bir konu açıp canımı sıkmaya çalışırsa ona kaş göz yapıp susturmaya çalışıyorlarKarşımda cehalet ordusu var
Hayır gerçekten laftan anlayacak insanlar değil.Mesela ben eşimin ablasının whatsapp durumunu açmadığım için içten içe bana kinlenen bir insan.Ablam onun whatsapp durumuna yorum yapmadığı için ablamı silen insan.Yani inanın ben anlatmaya utanıyorum o kadar cahilce..Benim akrabalarım da öyleydi ağzının payını öyle bir verdim ki hepsine şimdi başka biri aptalca bir konu açıp canımı sıkmaya çalışırsa ona kaş göz yapıp susturmaya çalışıyorlar
Sustukça sıra sana geliyor gerçekten. Çevremde arkadaşlarım da '' aman cahile laf anlatamazsın boşver '' der bana ama ben gittiğimde susuyorlar bu kendimi ezdirmeyişimden oluyor. Herkes istediğini söyleyecek ben boyun eğicem yok ya...
Kocam da koca değilse anca böyle konuşurlar. Şahsen annem ve akrabalarım beni eşime saygısızlık yapamazlar çünkü buna müsade etmem o zaman eşim de beni bu şekilde savunup, köşeye çekip konuşmalı. Onlar cehaleti birazda bahane olarak kullanıyor istediğini söyleyebilmek için.
İşte bu tür hastalıklı davranışlara gülüp geçin, siliyor mu? silsin. Daha iyi muhatap olmaz ablanız onunla eksik kalsın. Size ve eşinize de küssün hatta belki kurtulursunuz :) Niye çekiyorsun katlanıyorsun ki? Eşiniz mi baskı uyguluyor?Hayır gerçekten laftan anlayacak insanlar değil.Mesela ben eşimin ablasının whatsapp durumunu açmadığım için içten içe bana kinlenen bir insan.Ablam onun whatsapp durumuna yorum yapmadığı için ablamı silen insan.Yani inanın ben anlatmaya utanıyorum o kadar cahilce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?