Merhaba kızlar,sorumdan da anlaşılacağı üzere büyük bir haksızlığa uğradım ve bunu sindiremiyorum.
Eşimin ailesi tarafından iftira denilebilecek boyutta olaylar yaşadım.Konu çok uzun,sizi sıkmamak adına tek tek yazmayacağım.
Sadece sizin olaylar karşısında tavrınız,tepkiniz ne oluyor?
Ben hatırladıkça kalbim daralıyor,asla hak etmiyorum.
Haksızlığa uğrayıp,Allah’a havale edenler ya da başka bir şey…
İçimi rahatlatacak önerilerinize ihtiyacım var.
Teşekkürl
Defalarca kendimi ifade ettim ama maalesef karşı tarafın kendinde hata görmek gibi bir erdem özelliği yok.Konuşunca sadece kelime israfı oluyor inanın.Önceden hiç kendimi açıklamaya bile gerek görmez, isteyen istediği gibi düşünsün, banane der işime bakardım. Yaşım ilerledikçe fibromiyaljiye benzer belirtiler başladı, içime attıklarıma vücudum tepkiler veriyormuş özetle, kendime ne kadar zarar verdiğimi o zaman anladım.
Artık içimdekileri saygı çerçevesinde söylüyorum, dümdüz. Haksızlığa karşı susmuyorum, kendimi savunuyorum, hissettiklerimi anlatıyorum ama gereksiz tartışmaya da girmiyorum. Ağrılarım bile hafifledi böyle davranınca. Sessiz kalınca "nasılsa tepki vermiyor" deyip iyice tepenize biniyorlar, sınırınızı çizin, rahat edersiniz.
Hemde nasıl o kadar rahatım kiİçin rahatladıysa ne güzel
Darısı banaHemde nasıl o kadar rahatım ki
Evet haklısınız,en başta gereken sınırı çizmediğim için şu an bu durumdayım..Kendimden yola cikinca o sorunu halletmek daha kolay oluyor sonuçta benim tavrım benim izin verdiğim şeyler bana sorun cikariyorsa kendi yönümü değiştiririm ben kendi adıma pek arabeskt takılmam depresyonun dibine batmak benlik değil buna neden olan insanlardan uzaklaşmak hayatımdan çıkarmak geriye dönüp bakmamak genel tavrim bu tabiki ben kendimden yola cikiyorum Yani kendi yaptigim saçmalıklar kendi tercih ettiğim insanların toksik tavırlarını ben izin verdiğim için yasamisimdir genel bakışım bu
ben de oyle düşünüyorum. bir de sey derler ya ; kimseyi degistiremezsiniz ama olaylara bakis acinizi degistirebilirsiniz.Kendi tavrını değiştirmek insanların değişimini beklemekten daha akıllıca kendi yönünüzü değiştirin hak verilmeyi değer bilinmesini değil.Kendi değerini bilip işine bakacaksın.İnsanlarin değişmesi düzelmesi beyhude beklentiler
Teşekkür ederimKendi tavrını değiştirmek insanların değişimini beklemekten daha akıllıca kendi yönünüzü değiştirin hak verilmeyi değer bilinmesini değil.Kendi değerini bilip işine bakacaksın.İnsanlarin değişmesi düzelmesi beyhude beklentiler
İnsanlari cok da takmamak gerekiyor herseyi gereginden cok ciddiye almamak gerekiyor. Tabi yakin cevre olunca is biraz daha zor. Ben hep ayni seyi dusunurum. Evladim haricinde kim olursa olsun dunyanin geri kalaninin ne yaptigi cok da onemli degil. Ben kendimi, Allah da beni biliyor. Olayi dramatik hale getrmek yerine umursamayin, kimsenin kalbinizi kirmasina yada ruhen yaralamasina izin vermeyin derim. Burda bile envai cesit insan denk geliyor dialog kurarken. Cahili var arsizi var okudugunu anlayamiycak kadar kapasitesiz olani var. İnsanlar cesit cesit. Haksizliga ugradiysaniz kendinizi duze cikarmakla ugrasmayin. Siz kendinizi biliyorsunuz. Er gec neyin ne oldugu da ortaya cikar, soz konusu kisiler de bi gun adam olur..Merhaba kızlar,sorumdan da anlaşılacağı üzere büyük bir haksızlığa uğradım ve bunu sindiremiyorum.
Eşimin ailesi tarafından iftira denilebilecek boyutta olaylar yaşadım.Konu çok uzun,sizi sıkmamak adına tek tek yazmayacağım.
Teşekkürler
Adam olacaklarını sanmıyorum ama teşekkür ederim yorumunuz içinİnsanlari cok da takmamak gerekiyor herseyi gereginden cok ciddiye almamak gerekiyor. Tabi yakin cevre olunca is biraz daha zor. Ben hep ayni seyi dusunurum. Evladim haricinde kim olursa olsun dunyanin geri kalaninin ne yaptigi cok da onemli degil. Ben kendimi, Allah da beni biliyor. Olayi dramatik hale getrmek yerine umursamayin, kimsenin kalbinizi kirmasina yada ruhen yaralamasina izin vermeyin derim. Burda bile envai cesit insan denk geliyor dialog kurarken. Cahili var arsizi var okudugunu anlayamiycak kadar kapasitesiz olani var. İnsanlar cesit cesit. Haksizliga ugradiysaniz kendinizi duze cikarmakla ugrasmayin. Siz kendinizi biliyorsunuz. Er gec neyin ne oldugu da ortaya cikar, soz konusu kisiler de bi gun adam olur..
Hayat yeterince zor zatenkoy g.... diyorum
hiç kimseyle uğraşamam
Öncelikle bu hayatta karşılaştığımız hiçbir şeyin boşa olmadığını biliyorum. O nedenle bu neden benim başıma geldi? Bu olaydan ne anlamam nasıl bir ders çıkarmam gerekir diye düşünürüm sakin kafayla. Sonra da nasıl hareket edeceğimi düşünürüm. Ben olaylar karşısında sessiz kalıp Allaha havale etme olayını kabul eden biri değilim.Merhaba kızlar,sorumdan da anlaşılacağı üzere büyük bir haksızlığa uğradım ve bunu sindiremiyorum.
Teşekkürler
Teşekkür ederim değerli yorumunuz içinesin arkandaysa problem yok.iletisimi kesin kapinizi oörtun birakin arkanizdan cildirsin herkes keyfine bakin hayatinizin.elalem omur boyu konusur sallamayin.yani ben acikcasi arkamdan sokak ortasinda hergun mikrofonla felan sovseler umursma.yazik der gecerim sizde oyle yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?