• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatta tesadfe yer yoktur

acemiperi

Şükür Rabbime
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
8.605
524
363
bugün bir kez daha anladım ki hayatta tesadüflere yer yok

daha önce evlenme planları yaptığım ama iş sorunları yüzünden ayrıldığım kişinin nişanlandığından bahsetmiştim bir derdim varda. hala ortak arkadaşlar olduğunu söylemiştim. bugün çok sevdiğim bir abi (ortak arkadaşımız) nin yanına gittim. dünden haberleşmiştik bana bir şey verecekti. odaya girip oturunca masasında bir davetiye gördüm hiç huyum olmadığı halde izinsiz alıp baktım.

evet bildiniz eski aşkımın davetiyesi kafamçokkarıştı

benim oraya bugün gitmem, eski arkadaşımın bugün ankaraya abiye gelip davetiye bırakması (üstelik benden 2 saat önce), abinin benim geleceğimi unutup davetiyeyi kaldırmaması, davetiyenin tam oturduğum tarafta masa köşesinde olması, benim izinsiz şöyle bir bakmam.....

biliyorum ki hiç biri tesadüf değildi. kaderde bu da varmış. ayarlasak bu kadar olmazdı inanın.

şok geçirmedim, içim sızlamadı, derin acılar çekmedim. duyduğum hissi anlatacak kelime yok aslında. tuhaf bir burukluk, biraz hissizlik, biraz anlayamama ne olduğunu...

teselli bulduğum şey şu: şükürler olsun unutmuşum, yaralarım kabuk bağlamış, kalbimin kırıkları tamir olmuş :teselli:.

bu adam mıydı onsuz kaldığımda nefes bile almadığımı sandığım, sesini duymasam kendimde olmadığım, her baktığım şeyde onu gördüğüm, yanındayken dünyayı umursamadığım... üstünden 1 yıl geçmedi ayrılığımızın.. oysa ne kadar çok şey değişmiş...:çok üzgünüm:

ben işyerinden biriyle evleniyor sanıyordum. yanılmışım. yengesinin aracı olduğu biriyle görüşü usulü tabir ettiğimiz şekilde evleniyormuş bu ayın sonunda. içimden kendisine ettiğim hakaretlerin yarısını geri alıyorum. çünkü bunu kabullenmek aşık olup evlenmesini kabullenmekten çok daha kolay ve çok daha az acı verici.

sadece paylaşmak istedim. umarım bir gün "aşığım"diye haykırdığım mesajlar da yazarım :asigim:

Son düzenleme:
cnm allah gönlüne göre versin sanada en güzel mutlulukları yasatsın

Allah onunda seninde hakkında hayırlısını versin cnmm üzülcek birşey yok bence dediğin gibi inşallh aşığım diye bağırdığın günleri görürüz burdaa opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Hayatta herşey bizler için...
bazen mutluluktan havalara uçarız,bazen de
üzüntümüzü nasıl yaşayacağımızı bilemeyiz...
sevmek,ayrılmak bunlar insanı tabiki yaralar ama,
her zaman derim ,insan alnına yazılanı yaşarmış...
inşallah sizin de karşınıza sizi çok mutlu edecek,
mutlu bir evlilik yapacağınız birisi çıkar ve çıkacaktır da...
sevgiler...

Hayırlısı böyleymş demek ki,

Rabbim inşallah hayatının bundan sonrasında mutlu olmanı nasip etsin.

Gönlüne göre versin...

Benzer bişeyi ben de yaşamıştım. Rabbim hiç geçmez sandığın acılarını bile hafifletiyor insanın.. Sonra bi anıdan başka bişey olmadığını görüyorsun artık.

Allah bize her şeyi unutturacak hep yüzümüzü güldürecek insanlar kısmet etsin
. :Saruboceq:

zaman herşeyin ilacı die boşuna dememiler cnmm
eğer bu davetiyeyi oldu ki 1 yıl önce siz ayrıldıktan hmn sonra görseydii
büyük bi yıkım olurdu senn içiin
onun için de senn içindde hakkınzda ne hayrlıysa rabbim onu versin

teşekkürler tüm yorumlar için.
bu yaşadığımda da bir hayır vardır eminim belki göremiyorum anlamıyorum ama mutlaka bir anlamı vardır. belki de bir mesajdır benim için "hayatı erteleme"

çünkü o kadar ısrara rağmen henüz hiçbir erkeği tanımak istemiyorum. belki de tanımam görmem kendime çeki düzen vermem gerekiyor. belki de kalbim durgunluğunu bozmalı artık

yazarsın yazarsın hiç merak etme..
insanoğlunun alışmadığı birşey yok...
kimbilir daha neler çıkar karşına..yeter ki hayatdan umudunu kesmeee
istekli ve kararlı ol...
nasipte yokmuş,alnına yazılmamış ne desekk boşşş..
bundan sonra hayrlısı gelsin bulsun seni inş..

Canım seni çok iyi anlıyorum :( Hayatına bir yön vermelisin şans tanımalısın evet kalbin durgunluğunu bozmalı ve güzel günleri yakalamalısın inşallah herşey gönlünce olur

içinde kırıklıkların kalmaması çok iyi bence,
hala severek te bunu görmek olabilirdi.
allahın şanslı kuluymuşsun yinede ,unutmuş,unutturulmuşsun.
hakkında hayırlısı olsun
inşallah,dahda mutlu edecek sevecek kişiyi karşına cıkarsın rabbim.

canimsin ya kiyamam
hakkinda hayirlisi böylemis balim
bundan sonra herseyin en güzeli,en özeli daima gönlünce olur insallah:Saruboceq:

yazarsın yazarsın hiç merak etme..
insanoğlunun alışmadığı birşey yok...
kimbilir daha neler çıkar karşına..yeter ki hayatdan umudunu kesmeee
istekli ve kararlı ol...
nasipte yokmuş,alnına yazılmamış ne desekk boşşş..
bundan sonra hayrlısı gelsin bulsun seni inş..

Canım seni çok iyi anlıyorum :( Hayatına bir yön vermelisin şans tanımalısın evet kalbin durgunluğunu bozmalı ve güzel günleri yakalamalısın inşallah herşey gönlünce olur

içinde kırıklıkların kalmaması çok iyi bence,
hala severek te bunu görmek olabilirdi.
allahın şanslı kuluymuşsun yinede ,unutmuş,unutturulmuşsun.
hakkında hayırlısı olsun
inşallah,dahda mutlu edecek sevecek kişiyi karşına cıkarsın rabbim.

canimsin ya kiyamam
hakkinda hayirlisi böylemis balim
bundan sonra herseyin en güzeli,en özeli daima gönlünce olur insallah:Saruboceq:

güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim a.s.

bence de bu hayatı ertelememen yönünde bir mesaj olarak yorumlanabilir...
en azından artık kendine ve başkalarına şans verebilirsin...

hakkında hayırlısı olsun canım :)

sadece paylaşmak istedim. umarım bir gün "aşığım"diye haykırdığım mesajlar da yazarım.... demişsin

umarım herşey gönlünce olur.hayat sana hep güzel tarafını gösterir.

hakkınızda hayırlısı olsun

dılerım bundan sonra sıze cok deger veren sızınde cok sevdıgınız bır ınsanla omur boyu mutlu olursunuz

teşekkürler tüm yorumlar için.
bu yaşadığımda da bir hayır vardır eminim belki göremiyorum anlamıyorum ama mutlaka bir anlamı vardır. belki de bir mesajdır benim için "hayatı erteleme"

çünkü o kadar ısrara rağmen henüz hiçbir erkeği tanımak istemiyorum. belki de tanımam görmem kendime çeki düzen vermem gerekiyor. belki de kalbim durgunluğunu bozmalı artık

Emin ol mutlaka bir anlamı var. Tesadüflere inanmıyorum bir süredir artık ben de. Senin gibi sevdiğim adamla beraber olmak kısmet olmadı bana ama aynı senin hissettiğin gibi gözlerim kimseyi de görmedi ondan başka. Baktıkça gözlerimden yaşlar aktı usulca. Sessizce gidip tuvalette ağladığım günleri bilirim. Bazen hala da olur öyle ama artık sıkıyorum kendimi ağlamamak için. Aslnda bana ne umut verdi ne de vermedi. Çok karmaşık bir vaziyet..

Ama şuna inanıyorum bugünlerimde böyle olmamda sevdiğimin rolü çok büyüktür. İnancım, -belki çok ütopik gelecek okuyanlara ama- O'nun sevgisinin bende canlanması bana Allah'ın bir lütfuydu. Yaptığım onca hatadan pişmanlık duyup da dönmem içimdeki bu sevginin bana gelmesiyle olmuştur. Ha o zamanlar bunlar benim için hata değildi ama şu anda ardıma dönüp bakıyorum ve koskoca birer hataymışlar. Şükrediyorum sonra da Yaradan'a iyiki verdiği için sevgisini içime verdiği için, O'nu karşıma insanın aklına gelmeyecek şekilde çıkararak tanışmamızı sağladığı için.

Hayatta tesadüf yoktur. Herkes kendisi için biçileni yaşar..

İnşallah sana bugünleri unutturacak büyük bir aşk yaşarsın ve sonu çok mutlu biter, üzülme canım demekki ayrılalı bir yıl bile olmadan evlenebiliyorsa sevgisi yalanmış, iyikide bitmiş. İçindeki kırgınlığı biryana bırak aslan gibi ol şöyle dimdik.

hayat gercekdende
tesadusflere yer vermıyo..sankı hersey bı kader gıbı aglarını gercekdende oruyo ınsan ıkı dk sonra ne gorcegını bılmezken..dılerımkı sende cok mutlu olursun

Back
X