- Konu Sahibi askimsin_99
-
Yalnızlık tüm kötülüklerin anasıdır arkadaşlar..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selamlar direk konuya geciyim..
benim moralim birseye bozulursa tüm gün suratim asik olur yani nekadar gülsemde gözlerimin ici hep solgun bunu cok duydum..
yani aslinda genel olarak öyleyim oysaki daha cok gencim 22 yasindayim. arada enerji dolu olsamda genelde bir ortama gittigimde insanlar hemen pozitif biri olmadigimi hissediyor gözlerimden heralde bilemiyorum..
Bazi arkadaslarima bakiyorum sorunlari oldugu halde takmiyorlar hic gözleri yinede parliyor enerji dolular civil civil..
kendim hakkimda duyduklarim sakin, civil civil olmayan gözler solgun..dogrudurda
Acaba bir formül varmi bunu degistirmeye..bende herseyi kafaya takmak istemiyorum en azindan beni heryerde etkilesin istemiyorum..
baska ortama gittigimde hic tipimden belli olmasin istiyorum enerji dolu olmak istiyorum
Bana tavsiye edebileceginiz birsey varmi? Bir kitapta olabilir..
GERCEKTEN DEGISMEK ISTIYORUM
Seni bukadar mutsuz gösteren sey nedir peki neyi kafana takıyosun? Ailevi mi yokda okulmu veya aşkta olabilir..yoksa normalde mutlusunda disaridanmi öyle solgun gözüküyosun?? Hangisi??
İmza
Sorunları takmadığını düşündüğümüz insanların çoğunu bir de yalnızken görün...
Öyle olduğunu düşündüğüm insanların kullandığını sonradan öğrendiğim antidepresan adlarını yazsam buraya sığmaz...
Girdiğiniz ortamlarda -bir sorununuz olmadığı halde- suskun, durgun olarak algılanıyorsanız bu sizin mizacınızdır...
Çünkü başkalarının bıcır bıcır, sempatik olarak nitelendirilmesinin sebebi de onların karakterlerinin böyle olması...
Kendinizi olduğunuz gibi kabullenmeniz sizin yararınıza aksi halde rol yapmak zorunda kalırsınız...
Saçlarınız sarı değil diye üzülüp saç boyatmaya benzemez ki olmadığınız biri haline dönüşmek...
Eğer bu karakter özelliğiniz değil de sonradan oluşan bir ruh haliyse ve bundan kurtulmak istiyorsanız bir uzmana görünmeniz gerekebilir...
Depresyon başlangıcı olabilir...
Hatta kan değerlerinizdeki bir sıkıntı, örneğin demir eksikliği insanın hayat enerjisini yok eder, kolunu kaldıramaz hale getirir...
Umarım bedensel bir sorununuz yoktur ve karakteriniz olgun, ağırbaşlı olduğu için ortamlarda daha sakin kalıyorsunuzdur...
Çünkü sürekli kıkırdayan, dikkat çekmek için yüksek sesle kahkaha atan, her an sevgi pıtırcığı modunda dolaşıp sahte sahte sırıtan tiplerin yanında sizin gibilere de ihtiyacımız var...
selamlar direk konuya geciyim..
benim moralim birseye bozulursa tüm gün suratim asik olur yani nekadar gülsemde gözlerimin ici hep solgun bunu cok duydum..
yani aslinda genel olarak öyleyim oysaki daha cok gencim 22 yasindayim. arada enerji dolu olsamda genelde bir ortama gittigimde insanlar hemen pozitif biri olmadigimi hissediyor gözlerimden heralde bilemiyorum..
Bazi arkadaslarima bakiyorum sorunlari oldugu halde takmiyorlar hic gözleri yinede parliyor enerji dolular civil civil..
kendim hakkimda duyduklarim sakin, civil civil olmayan gözler solgun..dogrudurda
Acaba bir formül varmi bunu degistirmeye..bende herseyi kafaya takmak istemiyorum en azindan beni heryerde etkilesin istemiyorum..
baska ortama gittigimde hic tipimden belli olmasin istiyorum enerji dolu olmak istiyorum
Bana tavsiye edebileceginiz birsey varmi? Bir kitapta olabilir..
GERCEKTEN DEGISMEK ISTIYORUM
ne güzel demiş.yaşlı ama dinç bir insana nasıl bu kadar dinç olduğunu sormuşlar.
''her sabah hava nasıl olursa olsun (karlı,soğuk,sıcak farketmez) pencereden bakar ve tam istediğim gibi bir gün derdim.''demiş.
deneyin hayatı pozitif karşılayınca ruhumuzda pozifleşiyor.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?