• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatta pozitif olmak / Enerji dolu olmak

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
selamlar direk konuya geciyim..
benim moralim birseye bozulursa tüm gün suratim asik olur yani nekadar gülsemde gözlerimin ici hep solgun bunu cok duydum..
yani aslinda genel olarak öyleyim oysaki daha cok gencim 22 yasindayim. arada enerji dolu olsamda genelde bir ortama gittigimde insanlar hemen pozitif biri olmadigimi hissediyor gözlerimden heralde bilemiyorum..
Bazi arkadaslarima bakiyorum sorunlari oldugu halde takmiyorlar hic gözleri yinede parliyor enerji dolular civil civil..
kendim hakkimda duyduklarim sakin, civil civil olmayan gözler solgun..dogrudurda

Acaba bir formül varmi bunu degistirmeye..bende herseyi kafaya takmak istemiyorum en azindan beni heryerde etkilesin istemiyorum..
baska ortama gittigimde hic tipimden belli olmasin istiyorum enerji dolu olmak istiyorum
Bana tavsiye edebileceginiz birsey varmi? Bir kitapta olabilir..
GERCEKTEN DEGISMEK ISTIYORUM

Aynı şekilde ben de sorunları takmayan biri olmak isterim..
Önerilere açığım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yalnızlık tüm kötülüklerin anasıdır arkadaşlar..

Yalnızlık tüm kötülüklerin anasıdır arkadaşlar..

arkadaşlar ben de dışardan enerji dolu gözüken ama iç dünyasında bir türlü bir şeyleri oturtamayan huzursuz biriyim.O kadar çok kişisel gelişim kitabı okudum ki;etkisi çok kısa sürüyor.İç dünyamda huzurlu olmayı çok isterdim.

benim moralim birseye bozulursa tüm gün suratim asik olur yani nekadar gülsemde gözlerimin ici hep solgun bunu cok duydum..
yani aslinda genel olarak öyleyim oysaki daha cok gencim 22 yasindayim. arada enerji dolu olsamda genelde bir ortama gittigimde insanlar hemen pozitif biri olmadigimi hissediyor gözlerimden heralde bilemiyorum..
Bazi arkadaslarima bakiyorum sorunlari oldugu halde takmiyorlar hic gözleri yinede parliyor enerji dolular civil civil..
kendim hakkimda duyduklarim sakin, civil civil olmayan gözler solgun..dogrudurda

Acaba bir formül varmi bunu degistirmeye..bende herseyi kafaya takmak istemiyorum en azindan beni heryerde etkilesin istemiyorum..
baska ortama gittigimde hic tipimden belli olmasin istiyorum enerji dolu olmak istiyorum

Seni bukadar mutsuz gösteren sey nedir peki neyi kafana takıyosun? Ailevi mi yokda okulmu veya aşkta olabilir..yoksa normalde mutlusunda disaridanmi öyle solgun gözüküyosun?? Hangisi??

İmza

Ilk önce mutlu olabilmek için enerjik olmak için sabah kalkar kalkmaz aynaya bakın. Yüzünüze bakın. Dokunun. Ellerimiz ayaklarımız yerinde. Düşünebiliyoruz, düşündüğümüzü söyleyebiliyoruz. Gülüyoruz ağlıyoruz. Kısacası sağlığımız yerinde. Daha sonra hem de özgürüz arkadaşlar. Ülkemizde savaş yok. Kimsenin egemenliğinde yaşamıyoruz bayrak dalgalanıyor Allah a çok şükür. Cennet gibi ülke. Bolluk var bereket var. Sevdiklerimiz yanımızda. Hayat, somurtup kendimizi kedere boğacağımız kadar uzun değil. Her zaman ne kadar şanslı olduğumuzu düşünerek Gül yüzümüzü güldürmeliyiz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sorunları takmadığını düşündüğümüz insanların çoğunu bir de yalnızken görün...

Öyle olduğunu düşündüğüm insanların kullandığını sonradan öğrendiğim antidepresan adlarını yazsam buraya sığmaz...

Girdiğiniz ortamlarda -bir sorununuz olmadığı halde- suskun, durgun olarak algılanıyorsanız bu sizin mizacınızdır...

Çünkü başkalarının bıcır bıcır, sempatik olarak nitelendirilmesinin sebebi de onların karakterlerinin böyle olması...

Kendinizi olduğunuz gibi kabullenmeniz sizin yararınıza aksi halde rol yapmak zorunda kalırsınız...

Saçlarınız sarı değil diye üzülüp saç boyatmaya benzemez ki olmadığınız biri haline dönüşmek...

Eğer bu karakter özelliğiniz değil de sonradan oluşan bir ruh haliyse ve bundan kurtulmak istiyorsanız bir uzmana görünmeniz gerekebilir...

Depresyon başlangıcı olabilir...

Hatta kan değerlerinizdeki bir sıkıntı, örneğin demir eksikliği insanın hayat enerjisini yok eder, kolunu kaldıramaz hale getirir...

Umarım bedensel bir sorununuz yoktur ve karakteriniz olgun, ağırbaşlı olduğu için ortamlarda daha sakin kalıyorsunuzdur...

Çünkü sürekli kıkırdayan, dikkat çekmek için yüksek sesle kahkaha atan, her an sevgi pıtırcığı modunda dolaşıp sahte sahte sırıtan tiplerin yanında sizin gibilere de ihtiyacımız var...

Seni bukadar mutsuz gösteren sey nedir peki neyi kafana takıyosun? Ailevi mi yokda okulmu veya aşkta olabilir..yoksa normalde mutlusunda disaridanmi öyle solgun gözüküyosun?? Hangisi??

İmza

nasil desemki..kisacasi hersey. Hic hayatimda birsey iyi düzgün gitmedi hep birseyler oldu
simdi kafamdakide acaba is bulabilecekmiyim cünki bu konuda ailemden baski görüyorum
bunun üstüne birde bir sahisdan kandirildim...

Sorunları takmadığını düşündüğümüz insanların çoğunu bir de yalnızken görün...

Öyle olduğunu düşündüğüm insanların kullandığını sonradan öğrendiğim antidepresan adlarını yazsam buraya sığmaz...

Girdiğiniz ortamlarda -bir sorununuz olmadığı halde- suskun, durgun olarak algılanıyorsanız bu sizin mizacınızdır...

Çünkü başkalarının bıcır bıcır, sempatik olarak nitelendirilmesinin sebebi de onların karakterlerinin böyle olması...

Kendinizi olduğunuz gibi kabullenmeniz sizin yararınıza aksi halde rol yapmak zorunda kalırsınız...

Saçlarınız sarı değil diye üzülüp saç boyatmaya benzemez ki olmadığınız biri haline dönüşmek...

Eğer bu karakter özelliğiniz değil de sonradan oluşan bir ruh haliyse ve bundan kurtulmak istiyorsanız bir uzmana görünmeniz gerekebilir...

Depresyon başlangıcı olabilir...

Hatta kan değerlerinizdeki bir sıkıntı, örneğin demir eksikliği insanın hayat enerjisini yok eder, kolunu kaldıramaz hale getirir...

Umarım bedensel bir sorununuz yoktur ve karakteriniz olgun, ağırbaşlı olduğu için ortamlarda daha sakin kalıyorsunuzdur...

Çünkü sürekli kıkırdayan, dikkat çekmek için yüksek sesle kahkaha atan, her an sevgi pıtırcığı modunda dolaşıp sahte sahte sırıtan tiplerin yanında sizin gibilere de ihtiyacımız var...

Ne güzel yazdiniz.. icimi actiniz resmen motive ettiniz..
Cok haklisiniz benim karakterim böyledir genelde cok agir basli ve yasima göre daha olgunumdur ama iste insanlar hep konusurda konusur.. ayrica dediginiz gibi kim bilir civil civil gözüken insanlar tekbasina olduklarinda ne haldelerdir
cokk tesekkür ederim

yaşlı ama dinç bir insana nasıl bu kadar dinç olduğunu sormuşlar.
''her sabah hava nasıl olursa olsun (karlı,soğuk,sıcak farketmez) pencereden bakar ve tam istediğim gibi bir gün derdim.''demiş.

deneyin hayatı pozitif karşılayınca ruhumuzda pozifleşiyor.:)

bende öyle biriydim önceden.. herkesin yapısı farklı çeşitli ortamlara gir.. bi kuran kursu olabilir mesela veya başka bir kurs.. insanlarla eğlenmenin neşelenmeniin güzel bir şey olduğunu göreceksin sıkıntın varsa da kimseye belli etmemeye çalış tatlım..zamanla geçecektir daha gençsin kafana takma

Back
X