Hayatta kotu seyler hep bendeymis gibi hissediyorum?

Elif Celik5454

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2024
50
3
1
28
İyi aksamlar ben esimle 7 yıldır evliyim 2 cocugum var oğlum ek gıda almaya başlayınca kilo almaya başladım annem hemen kilo aldın millet ne der ben zayıfım senin yanında dryip duruyor.Maalesef kilo almaya müsait vücudum olduğu için diyete basladim kalpri sayiyorum 15dk wgzwrsiz yapiyroum tatli krizi geçirip cikolata yiyince yesem de egzersiz yapmaya mecbur hissediyorum(sanırsın 50 yaşındaki kadinim) sadece bu da değil bugün gün vardı kayinvalidem bana milletin içinde oğlum sana 6binntl veriyormuş ayda biriktiriyorum evden kargo eksik olmuyor neye harcıyorsun demez mi?(hesap sordu o üslupla konuştu) ben bir morardım zaten milletin kolunda bilezikler ya kendisi kredi çekip almış ya da kocasi alıyor benimki de bana verdigi parayı söylemiş kaynanam da zen biriktireceksin diyo sanki oglu her zaman 6bintl veriyor ve calismama izin vermiyo annesi de rahati icin asla ogluma ve kizima birden bakmaz Allah tan bulsun.Aksam eve gittiğimde sinir krizi geçirdim ağladım artık.Bana çare soyleyin ne olur ben bu hayatı yaşamak zorunda mıyım?

Yaşamak zorunda değilsin elbette kaynanan çok patavatsız ya eşinin özel konuları hatta hiçbir şeyinizi annesine söylemesin ağzına laf vermesin herkesin içinde söylemek nedir. Tatlı krizleriniz için bu bende de var öyle sistematik bir diyet vs uygulamıyorum ama kendime aşırı derecede tatlıya bağlılığım vardır normal bitter çikolataları varya onlardan aldım her tatlı krizimde ağzıma atıyorum zaten çikolata isteğim karşılandığı için ne de çok kalorili olmadığı için bu şekilde geçişmiş oluyor ve de bitter çikolatası baya yoğun tat bırakıyor bir deneyin bakalım bir de ekmeği komple kesin eminim bu yöntemler az da olsa işe yarayacaktır.

Parayı verdiğini eşiniz söylemiş ona kizsaniza evet çalışsanız o paranın hesabını vermezsiniz hesap soran kaynana değil kocanız ve bundan sanane diyerek kacamazsiniz Ona bu hakkı tanıyan kocanız farkindamisiniz niye söylüyor annesine karıma şu kadar para verdim diye ? Sorsaniza eşinize amaç ne paramı çarçur ediyor kargo ile vs mi nedir yani.

Siz böyle odalara kapanır daha çok ağlarsınız ya çalışın o kocayada deyin madem hesap soracaksın ben kendi parami kazanırım yada dişli ev hanımı olun ezdirmeyin tabiki vereceksin deyin böyle ağlamakla olmaz

Öncelikle kocanın verdiği 6000 TL’yi çatır Çutur yiyorsun hemen bir DIYETİSYENE gidiyorsun hemen bir pilatese spora gidiyorsun çıkıyorsun kendine bir kahve ısmarlıyorsun kocan da kendine bakan kendini önemseyen karısı olduğu için sana daha çok veriyor. Kendine altın falan al tak Takıştır tabi kaynanan da zort bu vizyonsuz tipler bundan anlar! Anladıkları dilden konuşacaksın. Fedakarlık saçını süpürge etme falan filan bunlara işlemez bunlar böyle şeyleri görmez bunlar paracı o yüzden paraları yiyip takılar alıp kendine takıp herkesi zortlatacaksın

Milletin içinde sanane diyeceksin. Daha o yüzü bulamayacak. Kocam harcamam için verdi diceksin. Kocam etli butlu seviyo diyin. Yada aklın varsa kafana sok. Diyet yaptığınızı belli etmeyin öyle de çok konuşuyolar.

Kocam çalışmama izin vermiyor kayınvalidem çocuğuma bakmaz vs basiretsiz laflar.
Çocuk yapmadan iş düzeninizi kuracaktınız çocuk olayına sonra girecektiniz. Boşuna kimseyi suçlamayın.
Eşiniz size kişisel harcamalarınız için 6bin tl bütçe ayırmış sanırım. Ne güzel. Eşinize söyleyin bunu annesine söylemesin.
Diyetisyene başlayın. Bebeleri arabaya koyup yürüyüş yapın bol bol. Temiz hava hepinize iyi gelir.

Bana kv kilolusun cok harcıyorsun derdi. sana ne diyordum. çok biliyorsan git gencine iyi gelin bul diyordum. bayılmiyorum size diyordum. soyledigiyle sinirlenmesiyle kalıyordu.
Bundan sonra ben de ters cevap verecem değil anneme memlekete duyursa da sinirlendigiyle kalsın.Allah in cezası haset kadin 7 sene oldu değişmedi

Esim anasına her b.ku yumurtlar maalesef belki niyeti kötü değildi 6bin lira veriyorum derken ama kayinvalidemin elalemin yaninda hesap sorması beni sinirlendirdi.diyet konusunda diyetisyene gidecegim ve bu hafta emzirmeyi birakacagim(acıkma atağı oluyor ve kilo veremiyorum ilac da kullanamiyorum)belki d.i.aformin verir doktor çünkü bende insulin direnci var.Bu arada bebegin bagisikligini emzirmek dışında ne vererek guclendirebilirim?

ona deseydin erkek karisina istedigi parayi verir .ve bakmakla yükümlu .hem kanunen hem dinen onceligi biziz .seni ilgilendirmez anne deseydin.of alma bidaha eve ya .canim sinir bozucu bazi kadinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…