Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anne olaamaamaktan cok korkuyorumEvet hanımlar ben açmazsam olmazdı.
Hayatta en çok korktuğunuz olay nedir?
Yada korkupta başınıza geldiği olay nedirYa da ailenizin sevdiklerinizin komşularınızın başına gelen olaylar var mı
Ben-yanardağdan çok korkuyorum
Ve aldatılmaktan
İnşallah olursun cnm allah büyüktür seni bekleyen evladın zamanını bekliyordur ozman gelir mutlakaAnne olaamaamaktan cok korkuyorum
Cok tesekkur ederimm insallahİnşallah olursun cnm allah büyüktür seni bekleyen evladın zamanını bekliyordur ozman gelir mutlaka
Bacimm hayirli ossun yaa gii yeni topügümüüüüz kirmizi kurdele ve makasimi alip geldimmm ama makas kesmüyüüür nedecüükChocolita ChocolateCookie Blue_Peri minik kalp0753 @Yasnaz -Adel- A Ayas19 Youlost16 balbocuuu Diktorya Secret Bonus Nego @malii kk birinci noteri HayatSevinceGuzel E Efruzi Tulparr B Brunello Cicinelli T Tatlianne20 ve etiket etmeyi unttugum arkadaşlar kızlar sizlerde yapabilirsiniz
Anne olaamaamaktan cok korkuyorum
Oluruz insallah 1 günyaaaa nasılda içime dokundu bende gizlenmiş bir gerçek
Getir bacım getirBacimm hayirli ossun yaa gii yeni topügümüüüüz kirmizi kurdele ve makasimi alip geldimmm ama makas kesmüyüüür nedecüük
Ben depremden korkuyorum özellikle gece abdestsiz yatarken yakalanmaktan
Oluruz insallah 1 gün
Ben de korkuyorum eşimi kaybetmekten dışarı çıkarmiyroum bişey olacak diyeYaaa tam benlik olmuş
Ben en çok eşimi kaybetmekten korkuyorum. Ona birşey olur diye çok korkuyorum. Hatta o kadar saçma ki eşim evden dışarı çıkınca sanki çocuğumu bir yere göndermişim gibi birşey olur mu diye endişe içinde dönmesini bekliyorum. Azıcık haber alamayım bin türlü senaryo aklıma gelir falan. Çok saçma
2. Korkum benim de aldatılmak.
3. Korkum karanlık. Karanlıkta ve asla tek uyuyamam. Eşim nöbetteyken hala gidip annemle uyuyorum. Üniversitede kız yurdundayken kızların tek kişilik yataklarını istila edip her akşam bir kurban seçip onunla uyurdum
Acilen psikoloğa gitmem gerek sanırım şuan farkettim