- 17 Aralık 2018
- 849
- 5.215
- 68
- 41
Ders verecekti bize sanırım bunlar hiç birşey daha neler var nelerBalayında ne işi var kızzz aaa karıya bakkAllah'a seni amanın ben şok
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ders verecekti bize sanırım bunlar hiç birşey daha neler var nelerBalayında ne işi var kızzz aaa karıya bakkAllah'a seni amanın ben şok
![]()
Komşulaaaaaa yitişinnnnnnn komsulaaaaaaaaaaaaa kizlaaaaaaaaaaaaBozdum mu acep dugmeyi![]()
Gülmekten altıma kaçıracaktım kızBozdum mu acep dugmeyi![]()
Doğrudur kuzum yaaa neler vardır ben bile su yazdiklarina hem üzüldüm hem kızdım kiDers verecekti bize sanırım bunlar hiç birşey daha neler var neler![]()
Komşulaaaaaa yitişinnnnnnn komsulaaaaaaaaaaaaa kizlaaaaaaaaaaaaBirTutamMutluluk20 doğa severler kulübününn düğmesi bozmuş kizlaaaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ciktim baktim yesil olmayinca tekrar tekrar tikladim bozdum zaarGülmekten altıma kaçıracaktım kız![]()
Öyle valla Allaha havale ettim ben onuDoğrudur kuzum yaaa neler vardır ben bile su yazdiklarina hem üzüldüm hem kızdım ki
Kizzzzz bırak dümmeyiiiiii elleme yiterrrr galiiiiiCiktim baktim yesil olmayinca tekrar tekrar tikladim bozdum zaar![]()
Allah ıslah etsin kuzum öyle insanlarıÖyle valla Allaha havale ettim ben onu
O düğme iflah olmaz artıkKizzzzz bırak dümmeyiiiiii elleme yiterrrr galiiiii![]()
Olmaz yesil olana kadar tiklicamKizzzzz bırak dümmeyiiiiii elleme yiterrrr galiiiii![]()
Amin canım inşallahAllah ıslah etsin kuzum öyle insanları
Düğmenin üstüne bozuk yaz bari anlasın heekesDoga severlerin en sonuncu uyesi oldum artik dugme calismiyor![]()
Zalımmmmm kariiii dümmeyiiiiii bozduuuuuDüğmenin üstüne bozuk yaz bari anlasın heekes![]()
Ay yarıldım gülmekten o kadar kişi üye oldu bozulmadı o nasıl bozduysa artıkZalımmmmm kariiii dümmeyiiiiii bozduuuuu![]()
Düğmenin üstüne bozuk yaz bari anlasın heekes![]()
Gidem bi bilezik bozdurup yaptiram su dugmeyi Kazen kizar mizarZalımmmmm kariiii dümmeyiiiiii bozduuuuu![]()
Çok şükür ki altımda kanatlı var yoksa etraf göl olmuştu tanıdık tamirci bulalım beleşe yaptırırızGidem bi bilezik bozdurup yaptiram su dugmeyi Kazen kizar mizar![]()
Çok şükür ki altımda kanatlı var yoksa etraf göl olmuştu tanıdık tamirci bulalım beleşe yaptırırız![]()
Aynen canım ben tamirci araştırmaya başladım bileBu isi bu aksam bitirelim Kazen duymadan
![]()
Benim için öyle o masaya çıkmak bile beni titretiyor... tekrar anne olursam inşallah sezaryen olurNormal doğum çok mu korkunç![]()