hayatınızdaki "mutlaka" lar "keşke olmasın!!!

E

EU2

Ziyaretçi
Bugün benim için önemli bir gün (aslında hergün birbirinden değerli)3 ay kaldı bazı şeyleri neticelendirmem için. Sonra anlatırım. uzun zamandır düşünüyorum hayatttan neler istedim neler aldım, hayatın bana armağanları. Neler beni mutlu etti, neler değer kattı.

hani herkesin aklında vardır birşeyler: "bir gün mutlaka.." ile başlayan cümleleri herkes kuruyordur. İşte benim uzun zamandır düşündüğüm bunlar. listeler yapıyorum kafamda neleri yapmak istiyorum diye. Yaptıklarım, yaparken keyif aldıklarım(ki bunlar tavsiyelerim oluyor).... İşte tam bu noktada bunları paylaşmak istedim.

Buraya zamanımın yettiği ölçüde mutlakalarımı ve tavsiyelerimi yazmayı düşünüyorum.

mutlaka bi kez olsun balık tutun bi kez tutunca gerisi gelicek zaten yerimseniben mümkünse denizin ortasında ufak bi teknede ayakta durma çabası içersinde,tepenizde dolunayla, arkanızdan yunuslar geçer belki

bunu yaşayın derim mükemmellllllllll

Mutlaka tekrar ata binmeliyim çok istiyorum çünkü(çok keyifli)
Mutlaka hayatımda birkez topluluk karşısında şarkı söyleyebilmeliyim :))) Kulaklara yazık olacak ama bunu yapmalıyım :roflol:

katilioyorum sana hic bir seyi ertelememek gerekiyor...
benimde cok hayalim ayni senin gibi gerceklestirmek istediklerimin bir listesi var kafamda...
yasadagi ülkeden memnun olmayan biri olarak türkiyeye geri dönme hayallrim var...
keske demedim bugüne kadar dememek icinde cok ugrasicam...
cogu hayalime karsi geliniceginide biliyorum ama inatciyim kimse döndüremez beni kendi gerceklerimden...

negüzell iştee aslaa keşkelerimiz olmasınnnn mutlakalarımız olsunn hep

X