- 8 Şubat 2012
- 567
- 5
-
- Konu Sahibi simgem7137
böyle hayatımı değiştiren bir kitap olmadı, kişisel gelişim kitaplarını da bu ümitle çok okumuşumdur. Sanırım ben hiç bir zaman ferrarimi satan bir bilge falan olamam:) ama çok etkileyici kitapların da olduğunu inkar etmemek lazım.
Yazmaktan hiç bıkmadım ve yine yazıyorum.
Kinyas Ve Kayra - Hakan Günday.
Kitabı okuyunca ve okudukça dünyanın dönüş hızı yavaşlıyordu resmen.
Ben hafifliyordum. İlaç gibi gelmişti. Umursamamayı öğrendim bununla.
Ufak tefek şeylere takılmanın çok boş olduğunu ...
Harika bir roman. Çok enteresan 2 karakterin hikayesi. :))
valla cnm teyzemin okuduğu bi kitapla hayatı değişti ..gençliğinde ünvde okurken coğrafya öğretmeni olacakmış ama sonra okulu bırakıp hukuk fakültesini kazanmış..şuan noter ve ayda 40 bin liraya yakın para kazanıyor ve oldukça lüks yaşıyor ve buna sebep olan yalnınca bir kitap..kitap deyip geçmemek gerekiyor hakikaten
kült romanlar mertebesine çoktan ulaşmış bi kitap bencede..tekrara tekrar okumaktan sıkılmam da..geçenlerde yorum yapmıştım bu kitap hakkında..çok güzel bi kitap gerçekten başarılı .:13:.
Teyzenin okuduğu bu kitabı çok merak ettim?
Ben tekrar okumaya korkuyorum. Büyüsü kaçacakmış gibi geliyor. :/
2 kez okuduğum kitaplar, çok kez izlediğim filmler olmuştur ama bu kitabı bir daha okuyamadım. :)
Belki bir gün okurum. Bilemiyorum.
Çok kitap okurum hepsini severek okurum ama en çok iz bırakan kitaplar Beyaz Zakkum ve Aşka Şeytan Karışır kitapları oldu.
Bir Hürrem Masalı isimli kitabı da oldukça küçük bir yaşta okumuştum o da kişiliğimi son derece etkiledi sanırım,Hürrem ülkemizce bu denli tanınmadan öncesinde ben onu çok sevmiştim onun gibi hesaplar yapmayı,kendi çıkarlarımı düşünmeyi sevmiştim.Dizisini izleyenlere bu kitabı şiddetle tavsiye ederim.Hürrem dizideki gibi sönük,şaşkaloz,ezilen bir karakter değil.Tam tersi Kanuniyi kukla gibi yöneten bir karakter.
okumadım ama beyaz zakkumun filmini izlemiştim cnm enterasan özellikteydi..
Filmini izlemedim canım ama kitabı çok etkileyiciydi tavsiye ederim herkese.Bir kızın çocukluktan olgunluğuna kadar olan süreci,bu süreçte kendisini bulmasını anlatan bir kitap
evt ismi ve konusu aklımda kalmış zaten..bende sana filmini tavsiye ederim cnm
Filmini izlemedim canım ama kitabı çok etkileyiciydi tavsiye ederim herkese.Bir kızın çocukluktan olgunluğuna kadar olan süreci,bu süreçte kendisini bulmasını anlatan bir kitap
Semerkand,hayatımda okuduğum en güzel kitaplardan biridir.