• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hayatınızda hiç cüzdanınızı(çantanızı) kaybettiniz mi?

Hayatınızda hiç cüzdanınızı(çantanızı) kaybettiniz mi?

• Ankete Katılan
    33
evet bir kez kaybettim ama bundan 3 yıl önce falan allahtan içinde bişey yoktu o zaman işte çok az bir para vardı sadece kimliğim falan çantama düşmüştü daha önce bende sonra toplarım diye bakmamıştım yani ilk defa üşengeçliğimn bir işe yaramıştıııı

evet bende kaybettim,iki kere,ikincisi 1,5 yil once ist tatildeydim aksam kizi doktora goturmustuk,ordanda eczaneye gittik ilaclari odeyim dedim cuzdan yok hersey icindeydi.3milyara yakin para hepsi gitti,kim kaldi bilemiyorz polise gittik bir cevap alamadik,olacagi varmis,herserdede bi hayir varmis demekki ne diyeyeim,neden sordunnn yoksa buldunmu:)

ben 3 yıla yakın önceden kaybettimsenağlama içinde o qüne ait yeni çekilen fotoqraflarım vardısenağlama okadar para boşu boşuna qitti senağlama fotoqraflarda aynı zamanda bikiniliydi ... yazlıkta çektirdiklerimizi, arkadaşlarımı beni off yaaaaa,,, neyaptılar acaba ona hala düşünmüyor deqilim aradan baya zaman qeçti ama senağlamasenağlamasenağlama

ya onu bunu geçtim de ben bu aralar sağlık karnemi kaybettim yaa babam duyunca çok kızacak valla bana senağlama

hayatımda ilk kez aldığım kol çantamı alışkanlığım olmadığı için anfide unutup gittim unuttuğumu da bayağı geç farkettim kayboldu içide tepeleme doluydu 1250 dolara aldığım fotoğraf makineme çok acıdımöğrenci paramla almıştım yenisini de alamıştım server tanilliye imzalttığım kitabım koca bir çikolata accık da param kimliklerim hepsini kendim unuttum bulanda afiyetle yedi

kaybetmedim ama çaldırdım bir lokantada sandalyemin arkasına asmıştım.sonra hesabı ödemek için bir baktım çanta kuş olmuş uçmuş...

Çantamı yada cüdanımı hiç kaybetmedim.Fakat bir kere kredi kartımı birkere kimliğimi birçok kezde paramı kaybetmiştim...

Son düzenleme:
Back