Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiki boşanmışımda şuanii eşimle tanısmışım ,2 evladım iyiki olmuş can oldular bana nefes oldular.İleriye dönüp baktığımda iyiki yapmışım dediğim şeyler olsun istediğim için şuan çabalıyorum uğraşıyorum Bugün pazar biraz dertleşmek....
İkizler burcu olunca böyle oluyorSenin konu hızına yetişemiyorum be august
Benim de yükselen ikizler,güneş burcu koç ama henüz bu seviyeye gelemedimİkizler burcu olunca böyle oluyor
İyi ki okudum , iyi ki eşimle evlendim ve iyi ki kızım oldu ❤ ve iyi ki bu benliğe ve karaktere sahibim , güçlü, dik ve ne istediğini bilen ...İleriye dönüp baktığımda iyiki yapmışım dediğim şeyler olsun istediğim için şuan çabalıyorum uğraşıyorum Bugün pazar biraz dertleşmek....
Boleyn sen çok aklı başında, güçlü bir kadınsın. Ruh sağlığın ile ilgili birkac yoruma denk gelmiştim, dilerim şu an çok daha iyi hissediyorsundur. Henüz yapamadıklarin içinde yolunun açık olmasını diliyorumIyi ki bir spor dalıyla profesyonel ve lisansli sporcu olacak kadar ilgilendim. ( siyah kuşak karate)
Iyi ki üniversite okudum.
Iyi ki bir kütüphanem var ve kitap okuma alışkanlığı edindim.
Iyi ki eşimle evlendim. Hayatımdaki en doğru karar bu olabilir.
Iyi ki zararsız ve hayırlı bir evlat oldum.
Iyi ki araba kullanmayi ve kendi başımın çaresine bakmayı öğrendim.
Iyi ki Anadolunun hemen her yerini gerek kendi başima ve gerek eşimle gezdim.
Keşke bir dili ileri seviyede ògrenmis olsaydım.
Keşke devlet memurluğuna atanabilmis olsaydim.
Keşke ruh sağlığımı koruyabilmiş olsaydım.
Keşke avrupaya afrikaya ve asyaya seyahat edebilmiş olsaydım.
Teşekkür ederim mühendisanne. Insallah iyileşeceğim. Dualarında bana da yer verBoleyn sen çok aklı başında, güçlü bir kadınsın. Ruh sağlığın ile ilgili birkac yoruma denk gelmiştim, dilerim şu an çok daha iyi hissediyorsundur. Henüz yapamadıklarin içinde yolunun açık olmasını diliyorum