- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
-
- Konu Sahibi adaderenim
kızlar bu bio oil hakkında bilginiz yada kullanan varsa önerirmisiniz benimde çatlaklarım var bacaklarımda lütfen bi cvp yazın ne alacağımı bilmiyorum en etkili krem hangisi çatlak konusunda
ya bende kullanıyorum 2 haftadır aktardan aldım böle karışık yağlar sabah akşam yazıyo yalnız sadece akşamalrı kullanabiliyorum sabhları işe yetşmeye çalşyorum olmyo benmde sadce kalçamda var ama beni rahatsız ediyo özellikle deniz sezonu bunları kullanıpta yararı diğerinden fazla olurmu ?
canım diyorum ya ben size kesin diye bişey diyemem çünkü her beden farklı ama şunu söyliyim çatlaklarım beyaz olmadıysa kırmızıysa geçme olasılığı çok fazla ve sabah akşam kullanmalısın
Aynen ben de merak ettim , bacaklarım da filan da var ama göbek ve karın bölgesine de kullanılabilir mi hamileyken ?
Nereden temin edebiliriz bu kremi? benim bacak içimde çatlaklarım var ama mor mor rengi olanda var bacak aramda.. belki işe yarar..
bende selülit yok hiç çok şükür ama kalçalarımda azar azar çatlaklar var maalesef... kremler gerçekten işe yarıyormu ya?? özellkle yaz aylarında pek aram iyi değil onlarla malum bikiniyle falan kötü duruyor...
canım benim basenim büyüdükçe çatlamam oldu ama yarıklar halinde değil
dr mun dediğine göre bi vücut çatlarsa çatlar ne kullanırsan kullan ama arttırmamak için uğraşıyos