Çatlaklar Hayatında ilk kez çatlak gören ben ve tavsiyem :)

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

adaderenim

Aşk artık 3 kişilik..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
2.984
2
$Adsız.jpg
$Adsız.jpg

bu iki mucize krem hayatında ilk defa çatlak gören beni eski halime döndürmeye başladı bile:KK16::KK16:
roc nemlendirici çok yoğun nem sağlıyor sabah akşam sürüyorum ve yumuşacık bir tene sahip oluyorum:KK76::KK76:
15 dk felan sonrada çatlak kremimi sürüyorum veee bugün 1 ay olmasına ragmen çatllaklarım %70 azaldı :KK16::KK16::KK16:

Benimde kalçalarımın üstünde var çatlak kilo alıp vermekten oldu kesin çözümmü bu kremler

kızlar bu bio oil hakkında bilginiz yada kullanan varsa önerirmisiniz benimde çatlaklarım var bacaklarımda lütfen bi cvp yazın ne alacağımı bilmiyorum en etkili krem hangisi çatlak konusunda

kızllar ben dediğim gibi hamileik sayesinde kavuştuğum çatlaklarıma bunlarla son verdim :KK16::KK16::KK16:
kesin çözüm diyemem sizin çatlaklarınızı bilemem çünkü :KK31::KK31:
ama çatlaklarınız kırmızı ise beyazlaşmadıysa kurtulabilirsiniz:KK49:

kızlar bu bio oil hakkında bilginiz yada kullanan varsa önerirmisiniz benimde çatlaklarım var bacaklarımda lütfen bi cvp yazın ne alacağımı bilmiyorum en etkili krem hangisi çatlak konusunda

Cansu merhaba,

Ben Bio-Oil'i bir süredir düzenli kullanıyorum ve çatlaklarımda ciddi bir oranda iyileşme söz konusu. Bikini sezonundan önce iyiki keşfetmişim diyorum, bence kesinlikle kullanmalısın

ya bende kullanıyorum 2 haftadır aktardan aldım böle karışık yağlar sabah akşam yazıyo yalnız sadece akşamalrı kullanabiliyorum sabhları işe yetşmeye çalşyorum olmyo benmde sadce kalçamda var ama beni rahatsız ediyo özellikle deniz sezonu bunları kullanıpta yararı diğerinden fazla olurmu ?

ya bende kullanıyorum 2 haftadır aktardan aldım böle karışık yağlar sabah akşam yazıyo yalnız sadece akşamalrı kullanabiliyorum sabhları işe yetşmeye çalşyorum olmyo benmde sadce kalçamda var ama beni rahatsız ediyo özellikle deniz sezonu bunları kullanıpta yararı diğerinden fazla olurmu ?

canım diyorum ya ben size kesin diye bişey diyemem çünkü her beden farklı ama şunu söyliyim çatlaklarım beyaz olmadıysa kırmızıysa geçme olasılığı çok fazla ve sabah akşam kullanmalısın:KK16::KK16:

acil bir şekilde nerden aldığınızı yazarmısnız lütfen ve hamilelikte kullanımı nedir acaba_?

Aynen ben de merak ettim , bacaklarım da filan da var ama göbek ve karın bölgesine de kullanılabilir mi hamileyken ?

Nereden temin edebiliriz bu kremi? benim bacak içimde çatlaklarım var ama mor mor rengi olanda var bacak aramda.. belki işe yarar..

Çok küçük bir şehir de yaşıyorum eczanelerin bazıları roc satıyor ama çatlak kremini bulamadım :KK43: Ankara 45 dk ama nasıl üşeniyorum gitmeye artık giden birine sipariş vereceğim ...

bende selülit yok hiç çok şükür ama kalçalarımda azar azar çatlaklar var maalesef... kremler gerçekten işe yarıyormu ya?? özellkle yaz aylarında pek aram iyi değil onlarla malum bikiniyle falan kötü duruyor... :KK43:

bende selülit yok hiç çok şükür ama kalçalarımda azar azar çatlaklar var maalesef... kremler gerçekten işe yarıyormu ya?? özellkle yaz aylarında pek aram iyi değil onlarla malum bikiniyle falan kötü duruyor... :KK43:

canım benim basenim büyüdükçe çatlamam oldu ama yarıklar halinde değil:KK49::KK49:
dr mun dediğine göre bi vücut çatlarsa çatlar ne kullanırsan kullan ama arttırmamak için uğraşıyos:KK9::KK9:

canım benim basenim büyüdükçe çatlamam oldu ama yarıklar halinde değil:KK49::KK49:
dr mun dediğine göre bi vücut çatlarsa çatlar ne kullanırsan kullan ama arttırmamak için uğraşıyos:KK9::KK9:

hadi yaa hiçbir çare yok yanii :KK43: ben pilates yapıyordm bıraktm bu kışa gene başlıcam inşallah o kadar işe yaramıştı ki hem sıkılaşmak bakımından hem de çatlak falan hiç yoktu o sıralar belki götürmez çatlaklarımı ama oluşmasını engeller en azından başlarsam belki... :/

ya benim beyazladı popomdaki çatlaklar, ama göbegimdekiler o kadar beyazlamadı, prp yöntemiyle seansı 800tlye tedavi olucaktım.. battı balık yan gider hesabı bunu da alıp bi deniyim barim:KK3:

X