Nişan Hayatın dolu dolu yaşandığı 3 yıl <3 16.06.2010

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

deryaoka

uğur böceğim <3 kelebek
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
1.289
51
83
Sivas
Bizimmm aşkımızz aslındaaa aynı gün aynı yerde peş peşe doğdumuz gün başladı ... tabi biz bunu yıllarrr sonra fark ettik bir araya geldik . ismini her duyduğumda anlam veremediğim duygulara kapılma nedenim kaderimde senin olmanmış demekki.. bugünün tarihi bizim 2 . doğum günümüz biliyorumm öncesini zaten yaşamadık seninle uzaktan yürümeyen tüm bahanecilere inat biz seninle uzaktan da sevginin aşkın sadakatin temelini kurup yaşattıkkkk bundan sonrada devam ediceğini biliyorum daha güçlü daha kuvetli daha aşık ..
hergün sabah gözlermi açtığımda hala seninle ilgili konuşmalar seninle ilgili hayallerim dönüyo aklımda hergün daha fazla hergün dahada içten hissederek ..

yan yana gelmenin anlamını daha derinden yaşıyoruz bizim için çok kıymetlii o kışı geçiripte yazın birbirmize kavuşmak sarılmak göz göze gelmek heycanımız hep dipdiri ..aşkımız ise sonsuzlukda uçuşan ölümsüz kelebek ..

şimdii aşkımız önemli bi temelinde sayılı günlermiz kaldıı bu çoşkuyu içten hissetmek ap ayrı bi durummm ve biz herşeyde oldu gibi bunuda başarıyla bitircez eminimki ..

senn iyiki bana yazıldınn iyiki beni sevdin ve ben iyiki seninim <3
BİRİLİKTE DOĞDUK BİRLİKTE ÖLELİM <3 KIYMETLİM DEĞERLİM SEN BU DÜNYADA BANA VERİLMİŞ EN BÜYÜK SERVET EN DEĞERLİ HAZİNESİN .. her sabah senin aşkınla uyanıp senin aşkınla uyumak en büyük mutluluk bana

Bu zamna kadar benim herşeyde yanımda olduğun için o kilometlrelerce olan uzaklığı hiç hissrtrmediğin için sana çok teşekkür ederm sevgilim .. ömrümün tamamı seninle geçsin nice senelere nice aylara

SENİİ ÇOKK SEVİYORUMM .. <3 derya <3 okan <3 ( girip okudun ve çok mutlu oldun buda bana fazla fazla yetti )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…