Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bankada calisiyorum, acaba bir arkadas bana iban numarasini verse ben direk parayi havale etsem olmaz mi?
Hemen havale edebilirim bu sekilde.
Normal bir banka kartından ödeme yapılmıyor mu ya ? Hani alışveriş yaparken kullanılır ya.
almanyadan misin arkadasim? Paypal yap cok kolay... Banka hesabindan direk kesiliyor.Yurtdisindayim kredi kartim yok, bende yardim etmek istiyorum.
Nasil katilabilirim acaba?
almanyadan misin arkadasim? Paypal yap cok kolay... Banka hesabindan direk kesiliyor.
Ben bankada calisiyorum, acaba bir arkadas bana iban numarasini verse ben direk parayi havale etsem olmaz mi?
Hemen havale edebilirim bu sekilde.
tamam ben sana yollucam parayı ama şimdi eşim yanımda değil iban nosunu sana versem halledersin değilmi canım gerisini
kazen merhaba bende katıldım gerekli işlemlri yaptım sanırım sana özel mesaj atıcaktım fakat atamıyorum.
Sevgili Kazen,ödemeyi paypaldan yapamıyorum yardımcı olur musunuz lütfe..ödeme için başka ne yapabilirim?
Sevgili Kazen,iban no,nuzu bana yollasanız ve size yollasam parayı olmaz mı?:26:Maalesef başka seçenek yok
bu arada Almanya'dan bir ödeme geldi ve oradaki mail adresi ile burada ki tutmuyor lütfen bana mesaj atsın. Mesaj atamıyorsa öncelikle arkadaş olarak eklesin o zaman rahat rahat atabilir.
evet şimdiki konu bu değil ama belki öğrenci bursu veren kurumlar düşünülübeilir mi acaba
allah aşkına yardım et kime yazdıysam olmuyor hesap nonu verde su parayı sana sabahtan yollayım sen gerekli işlemleri yaparsın bir arkadaşa sen yardım edecekmişssin bana da yardım et gözünü seveyimde şu yardımda bende bulunayım