- 12 Temmuz 2006
- 1.287
- 3.021
Merhaba
2 gündür bu yazacağım konu hakkında çok fazla e-posta alıyorum.
Konu "biz Kadınlar Kulübü olarak neden destek olamıyoruz"
Bizde tek tek izah ediyoruz yardım amaçlı dahi yardım toplamak yasal olarak suç ! Bunun yasal bir izni olmalı. Fakat geçireceğim soruşturma açıkçası çok ta umrumda değil. Hesap bilgimiz belli kimden ne geldi ve nereye gitti hesabını veremeyeceğimiz kuruş dahi olmaz.
Bu konuda her kes katılmak ister ama istemek ile yapmak çok farklı kimi ben zaten yardımımı yapıyorum deşifre olmak istemem. Bir sürü farklı düşünce gelecek.
Şimdi bir anket açacağım ankete cevap verenlerin isimleri açık olacak ve 3 seçenek olacak.
Yasal olarak başımız belaya girmesin diye bu para karşılığında ben üyeme pro üyelik verdim diyeceğim (yok ben bunu istemiyorum demeyin ki diyende olacak hakkını başkasına devredebilir veya zaten pro ise başkasını pro yaparız)
Çok uzun zaman oldu hiç böyle bir eylem yapmadık. En son BEDD için yapılan kampanyada tüm her şeyi şeffaf olarak burada paylaştık. Bunda da öyle olacak.
Kimse kullanıcı adım söylenmesin diye lütfen bana mesaj atmasın ! Şeffaflık adına lütfen bu konuda bana anlayış gösterin.
Kim ödeme yapmış ise kullanıcı ismini burada yazacağım.
Ödeme yapan lütfen bana özel mesaj atıp bilgi versin. Kendisi KK Pro üye ise kime bunu verdiğini de arkadaşının profil adresi ile bildirsin lütfen
2 gündür bu yazacağım konu hakkında çok fazla e-posta alıyorum.
Konu "biz Kadınlar Kulübü olarak neden destek olamıyoruz"
Bizde tek tek izah ediyoruz yardım amaçlı dahi yardım toplamak yasal olarak suç ! Bunun yasal bir izni olmalı. Fakat geçireceğim soruşturma açıkçası çok ta umrumda değil. Hesap bilgimiz belli kimden ne geldi ve nereye gitti hesabını veremeyeceğimiz kuruş dahi olmaz.
Bu konuda her kes katılmak ister ama istemek ile yapmak çok farklı kimi ben zaten yardımımı yapıyorum deşifre olmak istemem. Bir sürü farklı düşünce gelecek.
Şimdi bir anket açacağım ankete cevap verenlerin isimleri açık olacak ve 3 seçenek olacak.
Yasal olarak başımız belaya girmesin diye bu para karşılığında ben üyeme pro üyelik verdim diyeceğim (yok ben bunu istemiyorum demeyin ki diyende olacak hakkını başkasına devredebilir veya zaten pro ise başkasını pro yaparız)
Çok uzun zaman oldu hiç böyle bir eylem yapmadık. En son BEDD için yapılan kampanyada tüm her şeyi şeffaf olarak burada paylaştık. Bunda da öyle olacak.
Kimse kullanıcı adım söylenmesin diye lütfen bana mesaj atmasın ! Şeffaflık adına lütfen bu konuda bana anlayış gösterin.
Kim ödeme yapmış ise kullanıcı ismini burada yazacağım.
15 Haziran Son Katılım Günü
Pro Kart Ücreti 30 TL, kampanyaya katılmak için tıklayın
Pro Kart Ücreti 30 TL, kampanyaya katılmak için tıklayın
Kadınlar Kulübü |
ThirtyFouR |
Okypete |
quarta |
asmunikal |
Filozof_Prenses |
DatluCadu |
PrezentabLkonteS |
rofleli_kedi |
dansmarue |
KotuKediSerafettin |
kedi83 |
benimhalaUMUTumvar |
pelinyaman28 |
beratti |
mmousee |
MasalKenti |
soulfly_eu |
Lisabella |
sevdalinka |
MissGamzeli |
Parkon |
gunebakan33 |
mengmeng |
krizantem |
Reputable |
Jelesec |
DonukPudra |
inside |
Lucky7 |
zeytinagaci |
lily86 |
Elif |
icimdeki_sen |
mgaltnl |
weiss |
eFuLim |
PembeLokum |
adra |
LiLyaNa_ |
nurlum |
prenses_84 |
Koalina |
Sweetdimple |
Nevreste |
YEKTA61 |
geranio |
bogurtlenkusu |
medcezir |
Egem |
Chelzy |
z_e_l_i_s |
BlueDaisy |
arzum77 |
sempatik_kiz |
Miyora |
erigim |
ddanes |
mammazia |
heexee |
Sevila34 |
simsims |
Belissa |
pamukcilekkk |
selma1 |
true |
EftenPuften |
Marjinaly |
zgr |
canan116 |
kardelenk |
kokohantes |
aldebaran2 |
TariElensar |
nur_dan |
sonsuzzz |
cukulukurabiye |
monicagaller |
emetu |
chentiq |
yolcu87 |
Efser |
bibiskremversem |
fndkfndk |
Tiryandafila |
KilicBaligi |
elifyesiller |
blackanqel90 |
rate18 |
a m o n r a |
mangomango |
missdely |
zeyy88 |
akasya1612 |
saraylim |
OVERnight |
buse8 |
ikicanimvar |
Pepe |
tamdem |
sersum |
caninfistigi |
zxshermine |
karazeytin |
Lovely35 |
kulitta |
gunnur2010 |
fairytale0713 |
MissCherryBlossom |
Akasya |
efsax |
kucukkurbaga04 |
safirrr34 |
dejavu_one |
hatunkisilik |
nazlimoi |
yu_zey |
lenarin |
Sottile |
ijustride |
tripcan |
amatory |
Be_Ni_1012 |
HanimKelesimiGetir |
pamuk_helva |
kitapseverim |
bulut1berrak |
Peritrichia |
sevde_ |
canndann |
Samsonn |
liz |
FESTUK |
milenaJesenska |
eylul2807 |
Ödeme yapan lütfen bana özel mesaj atıp bilgi versin. Kendisi KK Pro üye ise kime bunu verdiğini de arkadaşının profil adresi ile bildirsin lütfen