• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımızda iz bırakan kitaplar

adaege17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
249
0
26
İstanbul
Arkadaşlar hepimizin okurken deli gibi zevk aldığımız heyecanla sona doğru yarış yaptığımız hatta oturup ağladığımız kitaplar vardır. Bizde bunları birbirimizle paylaşalım istedim. Öncelikle ben hayatımda iz bırakan ve hala daha unutamadığım kitabın adını paylaşmak istiyorum sizinle.
- Ali FUAD ''MARALLAR İNİNCE SUYA''
kitap bir öğretmenin hikayesini anlatmaktadır herkese tavsiye ediyorum..
Şimdiden çok teşekkürler
:16:

Şeker Portakalı-Vasconceles
Büyüdüğümü hissedip okuduğum ilk "en kalın" kitaptı :)) ve ağlamıştım çocuk aklımla... sonra tekrar okumuştum üniversitede. Kendi çocuklarıma da ilk bunu okutmak istiyorum.

amin maalouf- ışık bahçeleri
harika. çok şey anlatan ama bunları kitap bittiğinde fark edebildiğiniz bir yazar.

thukydides :pelepponnesos savaşları, sofokles : medea, Nikos kazancakis : Allah'ın garibi, ihsan oktay anar : puslu kıtalar atlası, sabahattin ali : kürk mantolu madonna
aklıma gelenler

Küçük arı
Ateşböceği yolu
Uçurtma avcısı

mutlaka daha fazla vardır ama insanın hep son okuduğu iyi kitaplar aklında kalıyo

Küçük kara balık
Dunyanın merkezine yolculuk
Mavi saçlı kız( cok ağlatmıştı )
i

Kenize murad'in saraydan sürgüne.
Sağlam bir kütüphanem var. 3 günde bir bir tane kitap bitiririm ve o kitapların filmi çekilirse cok sinirlenip hayal kırıklığına uğrarım :/

Back