Hayatimizda gülücükler eksik olmasin

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
48
iyi aksamlar arkadaslar.....:1hug:

Hayatta insan bir gülücüge yada kücük bir tebessüme okadar muhtacki...bunu bazilari anlamak istemiyorlar....:1closedeyes:dilerimki hic bir kimsenin yüzünden tebessüm eksik olmasin.....a.s.a.s.

Sagol canım (AMİN)..
Noldu bir derdin var sanırım anlatmak istermisin?

sagol canim....:1hug:derdim gercek anlamda yok ama icim daraldi ondan böyle bir konu actim...:1hug:icimde böyle anlamini bilmedigim bir SIkIntI var:1no2:...:1hug:düzelir yine insaallah:teselli:....cok tesekkür ederim....canim benim....:1hug:

bakalim bügün kimler gülümsemisssssssss....
99763za7tvfxv0wwj3ys9dm7.gif

gülücükleriniz eksik olmasin.........

3aom7.jpg
bbbaby2213sp9byzw4.gif
hic kimse gülümsemiyomu yaaaaa:çok üzgünüm::dilcikar:

hic kimsenin yüzünden gülücükler eksik olmasinnnnnnnnnnnnnnnŞenizgülün bakiyiiiiiiiiiiiiiiiim
cicek27qz2.jpg

Amin canım.
Allah iyilerin yüzünü güldürsün:1rolleyes:

arkadaslar...........hic kimse gelmiyor benim gülümseyin sayfamasenağlamasenağlama
olsun ben yine söylüyorum gülücükleriniz eksik olmasin...Şeniz....
sirinkart26ll6.jpg

arkadaşım katılıyorum gülelimki pozitif olalım ...allahım sağlıklı gülüşler versinn

gülümsemeyi unutmayin.....
bir gülückte neler sakli bir bilsek............
b0591ew2.gif

gülümseyin hic kimse üzgün oldugumuzu anlamasin...........

gız eminem şu an içim biraz acıyo ama senin için gülüyom.....saol canım ....hayat zor ama güzel......belkide benim için güzelliğide zor olmasında saklı...

gız eminem şu an içim biraz acıyo ama senin için gülüyom.....saol canım ....hayat zor ama güzel......belkide benim için güzelliğide zor olmasında saklı...

canim benim...icinin acisinin bir an önce gitmesini dilerim cenabi Allah´tan...
evet hayat cok zor , öyledir canim...her bir zorluktan bir güzellik dogan sabret ve gülümse.....
mutluluklaraglmseeeeettby6.png

X