Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayatta insan bir gülücüge yada kücük bir tebessüme okadar muhtacki...bunu bazilari anlamak istemiyorlar....:1closedeyes:dilerimki hic bir kimsenin yüzünden tebessüm eksik olmasin.....a.s.a.s.
sagol canim....:1hug:derdim gercek anlamda yok ama icim daraldi ondan böyle bir konu actim...:1hug:icimde böyle anlamini bilmedigim bir SIkIntI var:1no2:...:1hug:düzelir yine insaallah:teselli:....cok tesekkür ederim....canim benim....:1hug:
gız eminem şu an içim biraz acıyo ama senin için gülüyom.....saol canım ....hayat zor ama güzel......belkide benim için güzelliğide zor olmasında saklı...
gız eminem şu an içim biraz acıyo ama senin için gülüyom.....saol canım ....hayat zor ama güzel......belkide benim için güzelliğide zor olmasında saklı...
canim benim...icinin acisinin bir an önce gitmesini dilerim cenabi Allah´tan... evet hayat cok zor , öyledir canim...her bir zorluktan bir güzellik dogan sabret ve gülümse.....