- Konu Sahibi arda_digdem
İyi geceler. Uzun süredir misafir olarak takip ettiğim foruma sonunda üye olabildim. 1.5 aydır sağlıklı ve diyetisyen kontrolünde diyetteyim. Başladığımda 73 kiloydum şuan 64üm. boyum 1.65. şu yaşıma kadar hiç diyet yapmamıştım ama diyete başladıktan sonra bundan önce hiç sağlıklı beslenemediğimi aksine vücuduma zarar verdiğimi farkettim. Diyetle beraber her sabaha daha dinç uyanıyorum. tabiki daha çok ağlıklı hissediyorum bende listemi paylaşmak istiyorum.
Sabah 09:30
1. kibrit kutusu süzme peynir
Salatalık Domates Söğüş
5 Adet zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim kepek ekmeği veya 2 dilim
Ara öğün 11:30
Actıvıa yoğurt yada 1 adet meyve(elma armut portakal)
Öğle 13:30
3 yemek kaşığı nesfit gevreği 1 tatlı kaşığı tarçın ve sütü karıştırarak tüketiyoruz.
Ara öğün 16:00
2 Adet galeta
3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam yemeği 18:00 veya 18:30
1 kepçe çorba
Bol yeşillikli salata
haşlanmış veya ızgara tavuk veya balık
1 dilim kepek ekmeği
Çok acıkırsanız 20:00 veya 21:00de 1 adet meyve veya yoğurt
Bunun haricinde ben günde 3 litre süt içiyorum tabiki. bitki çaylarım var lipton 5i bir arada yı severek içiyorum. kiraz saplı çay içiyorum bazen. vede hergün 1,5 saat yürüyorum. Çikolata hastasıyım eskisi kadar yemiyorum ama kesinlikle tamamende kesmedim. günlerede gittim pasta börek yemeye Şimdi Şimdi istesemde fazla yiyemiyorum zaten. Şu vicdan yokmu şu vicdan Herseferinde sesleniyo içimden "Diğdem o kadar aç kaldık o kadar yürüdük. boşa gitmesin yeme!" Yani kısacası diyet yapan tüm arkadaşlarımda sizde biliyosunuz zaten bikere başladınmı artık bırakamıyoruz. hayatımız diyet oluyo :) Çünkü bıraktığımızda abartıyoruz. kiloları vermiş olmanın özgüveniyle yemeye devam. Nede olsa daha önce yaptık kiloları verdik bidaha DİYET yaparız
Sabah 09:30
1. kibrit kutusu süzme peynir
Salatalık Domates Söğüş
5 Adet zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim kepek ekmeği veya 2 dilim
Ara öğün 11:30
Actıvıa yoğurt yada 1 adet meyve(elma armut portakal)
Öğle 13:30
3 yemek kaşığı nesfit gevreği 1 tatlı kaşığı tarçın ve sütü karıştırarak tüketiyoruz.
Ara öğün 16:00
2 Adet galeta
3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam yemeği 18:00 veya 18:30
1 kepçe çorba
Bol yeşillikli salata
haşlanmış veya ızgara tavuk veya balık
1 dilim kepek ekmeği
Çok acıkırsanız 20:00 veya 21:00de 1 adet meyve veya yoğurt
Bunun haricinde ben günde 3 litre süt içiyorum tabiki. bitki çaylarım var lipton 5i bir arada yı severek içiyorum. kiraz saplı çay içiyorum bazen. vede hergün 1,5 saat yürüyorum. Çikolata hastasıyım eskisi kadar yemiyorum ama kesinlikle tamamende kesmedim. günlerede gittim pasta börek yemeye Şimdi Şimdi istesemde fazla yiyemiyorum zaten. Şu vicdan yokmu şu vicdan Herseferinde sesleniyo içimden "Diğdem o kadar aç kaldık o kadar yürüdük. boşa gitmesin yeme!" Yani kısacası diyet yapan tüm arkadaşlarımda sizde biliyosunuz zaten bikere başladınmı artık bırakamıyoruz. hayatımız diyet oluyo :) Çünkü bıraktığımızda abartıyoruz. kiloları vermiş olmanın özgüveniyle yemeye devam. Nede olsa daha önce yaptık kiloları verdik bidaha DİYET yaparız