- 14 Aralık 2007
- 45
- 0
- 96
- 44
- Konu Sahibi fatma.k1980
arkadaşlar
son günlerde iş yerinde çok stresli günler geçirdim. evdede canım hiç birşey istemirdu oğlum da bu aralar çok hırçın agrasif evi birbirine katıyor kanepelerden zıplıyor (ona bişi olcak diye korkuyorum ama anlamıyor beni) .
bu hafta oğlumu bayabi patakladım. dün uyanınca beni istemedi bana birkaç kere tokat attı o kadar çok acıdıki sonra düşündüm o küçücük elleriyle suratımı acıtabiliyor ki ben onu bütün hafta patakladım kimbilir canı nasıl yanmıştır. dünden beri perişanım çok mutsunuz ölmek istiyorum gerçekten söz verdim bir daha ne olursa olsun oğluma vurmayacağım. galiba en kısa zamanda bir psikologa gitmem lazım. ben bu kadar kötü bür anne değildim bana ne oluyor anlamıyorum. ne önerirsiniz gidip bi yerden atayımmı kendimi? kendimden nefret ediyorum. bugün çalışıyorum ama aklım olğlumda aradım anneannesine bana kızmayacaksa telefonda konuşabilirim demiş annemde bana kzıdı ne yapıyorsun diye. çok mutsuzum.....![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
son günlerde iş yerinde çok stresli günler geçirdim. evdede canım hiç birşey istemirdu oğlum da bu aralar çok hırçın agrasif evi birbirine katıyor kanepelerden zıplıyor (ona bişi olcak diye korkuyorum ama anlamıyor beni) .
bu hafta oğlumu bayabi patakladım. dün uyanınca beni istemedi bana birkaç kere tokat attı o kadar çok acıdıki sonra düşündüm o küçücük elleriyle suratımı acıtabiliyor ki ben onu bütün hafta patakladım kimbilir canı nasıl yanmıştır. dünden beri perişanım çok mutsunuz ölmek istiyorum gerçekten söz verdim bir daha ne olursa olsun oğluma vurmayacağım. galiba en kısa zamanda bir psikologa gitmem lazım. ben bu kadar kötü bür anne değildim bana ne oluyor anlamıyorum. ne önerirsiniz gidip bi yerden atayımmı kendimi? kendimden nefret ediyorum. bugün çalışıyorum ama aklım olğlumda aradım anneannesine bana kızmayacaksa telefonda konuşabilirim demiş annemde bana kzıdı ne yapıyorsun diye. çok mutsuzum.....