Hayatımın en güzel günüydü Canım oğlum..

karanfilll

Sonsuz şükürler Allah'ım..
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.212
219
163
Bende Hamile kalmadan önce hep burdan doğum hikayelerini okur hayal kurardım çok şükür rabbim nasip etti banada.. 2009 temmuzda evlendik ilk 1 yıl düşünmedik Sonra yavaştan artık bizimde çocuğumuz olsun dedim tamda ozaman kk keşfettim.. 1 N yıl olmayınca doktora gittik kontroller tahliller ilk bişey yok dendi sonra Hsg çekildi sağ tüpün kapalı dendi Bikaç ay yumurta takibleri sonunda aşılama yapıldı o ay Okadar inanmıştımki olduğuna hatta hamile gibi dolaşıyordum ama nasip olmayınca olmuyor.. Doktor değiştim gittiğim yerde son bi aşılama olmazsa tüp bebek yapacaktım orda rahim içinde perde var laporaskopi ve histereskopi yapılıp sonrasında tedavi yapalım dediler istemedim Başka bi doktora gittim oda bikez daha aşılama deniyelim dedi kabul ettim ve başladık tedeviye iki günde bir yumurta takibine gittim tek bir yumurta vardı oda sağda yani kapalı tarafta.. İptal edildi aşılama nedende hiç üzülmedim zaten Ramazn ayına girecektik bayram sonu İstanbul tüp bebek merkezini araştırıyordum ve Oray'a giderim diye plan yapıyordum.. 1 hafta oruç tutmuştuk ve ben misafir davet etmek için hasta olmayı bekliyordum olacak gibiydim ama birtütlü olmuyordu hiç ihtimal vermesemde bi test yapayım dedim ve yaptığım gibi çift çizgi 3 yıl boyunca neredeyse her ay yapardım hayali silik bile görmedim hiç.. Hemen kan tahlili yaptım ve evet mucizem gelmişti rabbime sonsuz şükürler olsun.. Biraz zorlu bi hamilelik geçirdim yüksek tansiyon şeker günde 2 kere insülin yaptım ama herşey değerdi oğlum için.. Normal doğum istiyordum hep doktorumda hep şeker ve tansiyon problemim olduğu için Sezeryanada hazırlıklı olmamı söylüyordu..40. Haftam doldu ama Bebek ne doğum kanalına indi nede açılmam oldu oyüzden doktorumla 24.03.2014 pazartesi ye karar verdik.. Sabah 8 de gittik hasteneye yatışım yapıldı sipinal istedim oğlumun dünyaya gelişini görmek istedim ama hem heyecan hem korku titreme tuttu eşim annem ablam görümcem arkadaşlarım kalabalıktı epey destek oldular hepsi.. Serumlar bitikten sonra ameliyathaneye alındım.. Hep dua ediyordum ama ameliyathaneye alınır alınmaz bütün korkularım geçti nedense.. Anastezi yapıldı güleryüzüyle doktorum geldi ve ben daha bişry anlayamadan birden bak annesi bebeğin diye oğlumu kaldırıverdi doktor hemen göğsüme doğru tuttular aman allahım duyduğum en güzel ses ve en güzel şey bu hıçkıra hıçkıra ağladım hayatımın en güzel anıydı o an.. Sonrasına çok şükür rahattı akşama ayaklandım oğlumu emzirdim herşeyiyle ilgilendim.. Ve rabbim bana ikinci Hediyeyi gönderdi oğlumu emzirirken daha 18 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrendim ikinci paşam geliyo Allah'ın izniyle. Kimse umudunu yitirmesin yeterki allah ol desin en umutsuz olduğunuz Zaman'larda bile rabbim nasip ediyor.. Herkese kolay doğumlar diliyorum..

Allah analı babalı büyütsün canım benim inşallah bebeklerimizi de sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin canım

Allah analı babalı büyütsün canım benim inşallah bebeklerimizi de sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin canım
Amin Canm inşallah.. Buarada aynı ayda mayısta doğumumuz inşallah ilkmi sizinki herşey istediğiniz gibi olur umarım..

Amin Canm inşallah.. Buarada aynı ayda mayısta doğumumuz inşallah ilkmi sizinki herşey istediğiniz gibi olur umarım..
Evet canım ilk benimki daha inşallah canın cümlemizin yaa herşey güzel gider ben de korkuyorum hala doğumdan hep okuyorum böyle hikayeler ama nasip inşallah güzel bi doğumumuz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…