• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımın anlamı sensin....

Azize45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
13.770
13
206
slm arkadaşlar....
evleneli tam 10 yıl oldu allahımın izninle :Saruboceq: sanki eşimle yeni evliymişiz gibiyiz birbirimize hiç doyamayız opuyorumnanaktan bir erkek 10yıl sonra bile böylesine aşkla bakıyosa bu bi mucize...etrafımda okadar çok yeni evli ama birbirlerinden bıkmış çiftler var ki onları gördükçe kendimi çoooook şanslı sayıyorum. allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın :Saruboceq:
sizde eşinizle uzunyıllar sonra bile ilk günkü aşkınızı koruyormusunuz?
ben eşimle çok güzel bir masalın içindeyim rabbim bozmasın :Saruboceq:
birde çok tatlı bir oğluşumuz var aşk meyvemiz....opuyorumnanaktan

MAŞALLAH RABBİM mutluluğunuzu bozmasın hep böyle güzel mutlu mesud sağlıklı eşinle oglunla bir ömür diliyorum canım senin gibi olmak ne kadar güzel olur inş da hep sewgil dolu oluruz bütün kadınlar ewliler ewlenecek olanlar rabbim herşeyin hayırlısını wersin cümlemize sizin gibi sewgi wersin inş AMİN opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar....
evleneli tam 10 yıl oldu allahımın izninle :Saruboceq: sanki eşimle yeni evliymişiz gibiyiz birbirimize hiç doyamayız opuyorumnanaktan bir erkek 10yıl sonra bile böylesine aşkla bakıyosa bu bi mucize...etrafımda okadar çok yeni evli ama birbirlerinden bıkmış çiftler var ki onları gördükçe kendimi çoooook şanslı sayıyorum. allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın :Saruboceq:
sizde eşinizle uzunyıllar sonra bile ilk günkü aşkınızı koruyormusunuz?
ben eşimle çok güzel bir masalın içindeyim rabbim bozmasın :Saruboceq:
birde çok tatlı bir oğluşumuz var aşk meyvemiz....opuyorumnanaktan

Aman maaşallah nazar değmesin,2.meyvenin sırası gelmiş bitanede kız versin Rabbim sevginizin daha çok güzelleşmesi dileğiyle

Back