- 10 Ağustos 2015
- 203
- 95
-
- Konu Sahibi PeriliBaykus
Haklısınız da 9 yıldır böyleyim :'( artık bilmiyorum, neyi yanlış yapıyorum bilsem durumu anlayacağım.benim aksiliklerde hep peş peşe geliyor tek sen değilsin canım :) sabır sabır sabır bunlar olmazsa güzelliklerin kıymeti kalmaz
Merhaba cevabnz için çok teşekkğr ederim, çok iyi geldi bana mesajınız, ya haklısınız anlatmamak lazım.Ya güzel şeyleri anlatınca hemen bozulur benim işlerim de, nazar sanırım.
Ah şu arkadaşlar ya, ne diye bilip bilmeden her şeye karışırlar anlamam ki. Hem belli olmaz, belli hayırlı değildir sizin için. Hem madem arkadaşlarınız öyle dedi ona, o neden size sormadan araştırmadan görüşmeyi kesmiş ki. Bu ne çocuk gibi. Boşverin giderse gitsin.
Yüksek lisans olayı kötü olmuş ama bu kadar kötü şeyden sonra yüzünüz gülecektir bir gün, merak etmeyin.
Ne demek, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)Merhaba cevabnz için çok teşekkğr ederim, çok iyi geldi bana mesajınız, ya haklısınız anlatmamak lazım.
Birde başkalarına anlatınca olacak şeylerde olmuyor gibi sizde de mi öyle oluyorNe demek, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
Yaaa aynennnnn. Çok uzun süredir buna takıldım ben de. Anlatmamaya çalışıyorum ama bazen de tutamıyorum kendimi. Niye böyle oluyor kiBirde başkalarına anlatınca olacak şeylerde olmuyor gibi sizde de mi öyle oluyor
Bende böyle zıp zıp mutlu oluğ başkasına anlatınca tepetaklak oldu burs işi; bilmiyorum insnaların enerjisi kötü sanırım etki si oluyorYaaa aynennnnn. Çok uzun süredir buna takıldım ben de. Anlatmamaya çalışıyorum ama bazen de tutamıyorum kendimi. Niye böyle oluyor ki
Aynen öyle. Bazı insanlar daha çabuk etkileniyor insanların enerjisinden. Biz de o şanssız gruptanız işteBende böyle zıp zıp mutlu oluğ başkasına anlatınca tepetaklak oldu burs işi; bilmiyorum insnaların enerjisi kötü sanırım etki si oluyor
yıldızın düşüktür,herkesle hemen herşeyi paylaşmamak lazım
Aynen öyle. Bazı insanlar daha çabuk etkileniyor insanların enerjisinden. Biz de o şanssız gruptanız işte
Cidden mi ya, öyle bir şey mi var?Yıldız yükseltme çalışmalarını denedim de etkili oldu mu muallak
Evet, burda yazamıyorum dini konu yasak sanırım ki internette var yıldız yükseltme yöntemi diye.Cidden mi ya, öyle bir şey mi var?
Evet, burda yazamıyorum dini konu yasak sanırım ki internette var yıldız yükseltme yöntemi diye.
üzerinde farklı olumsuzluklar da olabilir, 9 senedir böyle diyorsun yanılmıyorsam, onlar için bir araştırma yaptırdın mı?
Canım sürekli bismillah ve maaşallah de iç sıkıntın geçer sorunlarına daha net bakabilirsin ve en önemlisi bir şeyler iyi gidiyorsa nazar değmez