• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımı mahveden mahluklar..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Merhabalar..
Evim birinci kat bahçeli. Evi ilaçlattık.. Ev sahibi ile konuşup tekrar hem bahçe hem Evi ilaçlattık..
Yani Ev de iki üç hafta ara ile tekrar ilaçlandı hatta venim evimin mutfak karşısında kiler var orada havalandırma var çamaşır makşnası gider için ana boru var iki yanıda tuvalet kilerin. Havalandırma arkası açıktı ilaçlamacı buradan gelir dedi orayı alçıladık üstüne tekrar ilaçcı geldi güzl alçılanmış sorunun hallolcağını düşünüyorun dedi tmm artık kilerde görmüyorun bu hamam böceklerini ama hala çıkıyor.. Bu sbh mutfak lavabosunun içinde yine devasa büyüklükte ölmüş .. Demin yine oturma odasındaydım kapının eşiğinde bu sefeer yaşıyor bi tane daha..
Eşim de bende bıktık. Eve taşınalı 5 ay oldu. koltıkları çekiyorum altlarından 5-6 tane ölü hamam böcekleri geçen kileri buzdolabı çamaşır makşnası. Altını temzledim oradan da bi 5 tane çıktı ölü.
Artık kafayı yiycez eşimle.. Halılarda yalın ayak gezemiyorum tiksiniyorum heryerde geziyolar.. Banyo yaptığımız yerde çıktı dün de hergğn ama hergün en az 2 tane oluyo. Geceleeri ışıkları açıyorum pat diye hiç yok.. Evde yok geldikleri bi yerler var çözemediğimiz. Kiler vardı hallettk demkki bşka yerlerde var ..neresi işte bi bulsak ..
Hemde düzgün bi ilaçlamacı çağırıp iki kez ilaçlattığımz halde. Ev bakmaya başladım Eşim de şuan para yok malesef diyor. O kdr korkuyorum ki bu iğrenç mahluklardan anlatamam. Iki gün önce de yatağımın dibinde ölmüş. Biz kışın taşındık bu Eve kışın bile oluyordu şimdi havalar ısındı iyice arttı. İlaçlama daha yapıldı başka nasıl bi çare olabilir ki? Evim tüm kapılarına pencerelerine süngerler yapıştrdık . Delikleri alçıladık .
Ilaçlattık . Havalandırmaları bantladım alçıladım. Tabletler toz yemler sıvı sprey ilaçlar attık her yere hala var hala hala. . Delirmeye az kaldı..

bekarken evimizde bocek istilasi vardi.ama oyle boyle degil her yerde geziyorlardi.artik alismistik tuhafimiza gitmiyordu.her ilaci her yolu denedik yok bitmiyorlardi.ust komsumuz tasindiktan sonra bocekler tamamen bitti.ust kattakiler cok pisti o yuzden bocekler onlardan bizede geliyordu.sizinkide oyle olabilir

bekarken evimizde bocek istilasi vardi.ama oyle boyle degil her yerde geziyorlardi.artik alismistik tuhafimiza gitmiyordu.her ilaci her yolu denedik yok bitmiyorlardi.ust komsumuz tasindiktan sonra bocekler tamamen bitti.ust kattakiler cok pisti o yuzden bocekler onlardan bizede geliyordu.sizinkide oyle olabilir

Üst katta ev sahibim var onlarda yokmuş hergün çıkıyorum evleri temiz

Ayy kabusum onlar . Bekarken oturduğum evde vardı heryerden çıkıyorlardı. Hatta bi kere salata yapmıştım mutfak tezgahında duruyordu bir baktım marulların arasında geziyor günlerce yemek yiyemedim . Eğer üst komşuda yoksa bahçe yada kiler kaynaklıdır . Annem patatesin içine bir şeyler koyuyordu aktardan almıştı anında ölüyorlardı evde bi tane kalmamıştı . Hatırlayamadım

Birisinin tarifi vardı boraks ve haşlanmış patatesi karıştırıp yuvarlak küçük toplar yapıp evin çıkabilme ihtimali olan yerlerine koyun hemen farkedeceksiniz azalacaklar diyordu. Kabartma tozu ve pudra şekerini de karıştırıp küçük tabaklarla kuytu yerlere koyun. İlaçlar yavruları öldürmüyormuş zaten. Bir de giderlerden geliyor olabilir. Lavabo tıkacı koyun yatmadan önce. Alaturka tuvalet varsa onun deliğine de tıkaç koyun. Ya da kedi alın bilemedim. Çok ürkütücüdür eminim.

Benim ilaclama sirketi olan bir arkadasim vardi. 1 ilac koyuyorlarsa 10 su koyuyorlarmis o makinelere. Tarim ilaclari satan bir dukkana gidin derdinizi anlatin. Hatta olu olan boceklerden goturun belji ozel bir ilaci vardir siz ilaclayin.

Benim eski evimde de vardı. Ama bu kadar çok değildi. Kocaman olurdu, ölü görürdüm hep. Sanırım tuvaletten geliyordu, en çok orada olurdu çünkü. Siz de tuvalet deliğine tıpaç koyup bir de öyle deneyin. Bu arada ışığı pat diye açıyorum yoklar demişsiniz ama onlar zaten çok hızlı, daha siz yataktan kalkmadan kaçıyor olabilirler. Bence taşının, en temizi olur.

Şırıngada ilaçlar var. Belirli yerlere sıkıyorsunuz ve bir daha böyle bir sorununuz kalmıyor. İnternette bulabilirsiniz, İstanbul'da iseniz Mısır Çarşısı girişinde satılıyor.

Giderlerden geliyorsa lavabo açıcı kullansanız bir süre..Ben çok tiksinirim böcekten,şu an nasıl kaşınıyorum bir bilseniz. adını duymam bile yetiyo yani.
Hiç başıma gelmedi,yinede ne olur ne olmaz diye arada lavabo açıcı dökerim giderlere. Sizde sık aralıklarla bir onu deneyin isterseniz. Belli bir süre

bözek yemı aldık böcğe göre veriyolar tarıma gıdın..bızde de kulağa kaçan çok oluyordu.böcek yemını bır sene once koyduk temızleyıp sildiğim halde yemı eve gıren ölüyor.canlısını gormektense cesetlerını temizlemeye razı oldum.şimdi hiç yok.havalar ısınırken çoğalıyolar.

Merhabalar..
Evim birinci kat bahçeli. Evi ilaçlattık.. Ev sahibi ile konuşup tekrar hem bahçe hem Evi ilaçlattık..
Yani Ev de iki üç hafta ara ile tekrar ilaçlandı hatta venim evimin mutfak karşısında kiler var orada havalandırma var çamaşır makşnası gider için ana boru var iki yanıda tuvalet kilerin. Havalandırma arkası açıktı ilaçlamacı buradan gelir dedi orayı alçıladık üstüne tekrar ilaçcı geldi güzl alçılanmış sorunun hallolcağını düşünüyorun dedi tmm artık kilerde görmüyorun bu hamam böceklerini ama hala çıkıyor.. Bu sbh mutfak lavabosunun içinde yine devasa büyüklükte ölmüş .. Demin yine oturma odasındaydım kapının eşiğinde bu sefeer yaşıyor bi tane daha..
Eşim de bende bıktık. Eve taşınalı 5 ay oldu. koltıkları çekiyorum altlarından 5-6 tane ölü hamam böcekleri geçen kileri buzdolabı çamaşır makşnası. Altını temzledim oradan da bi 5 tane çıktı ölü.
Artık kafayı yiycez eşimle.. Halılarda yalın ayak gezemiyorum tiksiniyorum heryerde geziyolar.. Banyo yaptığımız yerde çıktı dün de hergğn ama hergün en az 2 tane oluyo. Geceleeri ışıkları açıyorum pat diye hiç yok.. Evde yok geldikleri bi yerler var çözemediğimiz. Kiler vardı hallettk demkki bşka yerlerde var ..neresi işte bi bulsak ..
Hemde düzgün bi ilaçlamacı çağırıp iki kez ilaçlattığımz halde. Ev bakmaya başladım Eşim de şuan para yok malesef diyor. O kdr korkuyorum ki bu iğrenç mahluklardan anlatamam. Iki gün önce de yatağımın dibinde ölmüş. Biz kışın taşındık bu Eve kışın bile oluyordu şimdi havalar ısındı iyice arttı. İlaçlama daha yapıldı başka nasıl bi çare olabilir ki? Evim tüm kapılarına pencerelerine süngerler yapıştrdık . Delikleri alçıladık .
Ilaçlattık . Havalandırmaları bantladım alçıladım. Tabletler toz yemler sıvı sprey ilaçlar attık her yere hala var hala hala. . Delirmeye az kaldı..
Ben de bahçe katındayım geçen yıl taşındım nisan gibi.. Mayıs ayında çıkmaya başladılar heryerden.. İlaçlama yaptırdım hemen bittiler.. sonra bi kez daha yaptırdım yılda 2 defa ilaçlatmak gerekiyo.. Bir de bi markanın bi ilacı var ismini özelden yazabilirim,Mutfakta dahi kullanılabiliyo, evcil hayvanlara ve bize zararsız (kedilerim var), Onu suya karıştırdım düzenli olarak ayda 1 defa sabah evden çıkarken tüm gider lavabo ve tuvaletlere sıkıyorum çünkü biliyorum ordan geliyolar.. Bi de özellikle hamam böcekleri için olan şırıngalı şeffaf bi yem gibi ilaç var onu da aldım kullanmama henüz gerek kalmadı ama geldiklerini düşündüğünüz biyer varsa o civara koyuyosunuz domino etkisiyle yuvalarında ölüyolarmış dışarı çıkmıyolarmış arkadaşım kullanmıştı.. Benim de böcek fobim var öyle ki ilk gördüğümde evi satın almış olmamıza rağmen ve çok severek oturmama rağmen taşınmayı bile düşündüm.. Bunları bi deneyin derim..

Valla para yok demiş eşiniz ama bence de taşının
Bende bahçeli evde birinci katta oturdum ve benimde ilaçlamama rağmen vardı ki ilaçlayınca ölü olarak buluyorsunuz yok olmuyorlar.
Taşındık
Kurtuldum

Back