- 19 Şubat 2025
- 1
- 0
- 1
- Konu Sahibi biricikkkkkk
Merhabalar öncelikle buraya yeni üye oldum bu konu hayatımı ele geçirdi bende içimi buraya dökmek istedim. Küçükken 12 13 yaşlarında ne akla hizmet yaptım bilmiyorum ama parmağımı vajinama soktum tam hatırlamamakla beraber kanlı bir sıvı geldi sonra gel zaman git zaman bu konu beni çok endişelendirdi tabi bende jinekologa gittim durumu anlattım özel doktordu tabiki çok ilgili biriydi beni muayene ettigi sırada söyledi zarın olduğu gibi duruyor dedi daracık bir kızlık zarın var dedi tabi bunu güler yüzlü bir şekilde anlattı içim rahat etti ama sonra bu konuyu ne kadar kafama taktiysam artık yine huzursuzlugum başladı sonra tekrar gideyim dedim başka bir doktora oda muayene etti ve sapasağlam dedi normalde içimin rahat etmesi gerekiyor ama bir türlü kafamdan atamadım bu konuyu biliyorum ne kadar büyütüyorsun diyeceksiniz ama bilmiyorum bı şekilde gelip yine beni rahatsız ediyor bu şey içim hicbir türlü rahat etmiyor ve ben yine kalkıp başka bir doktora gittim oda aynı şekilde hiçbir yırtık göremedim zarın bence duruyor dedi bu 3 doktor da yaşadığım şehrin en iyi doktorları şimdi ben evlendigim zaman kanamam olur mu hassas olduğum bir konu yaşadığım çevre bu konulara önem veren bir çevre sizden de birkaç şey duymak içimi rahatlatır diye umud ediyorum şimdiden teşekkür ederim.