- 2 Şubat 2018
- 343
- 182
- 33
- Konu Sahibi Plutonn0508
-
KPSS yle 4+2 sistemiyle atandım. Yani burda 6 yıl kalmak zorundayım. İşimi beceremiyorum. Konuşamadiğim için de çok sıkıntı çekiyorum iletişim kurmakta. İnsanların gözüne batıyorum. Senin gibi birine alışık değil bura yadirgiyoruz sana acilen konuşmayı oğretmemiz lazım seni başka işe geçsene daha kolay bir işe tarzı eleştiriler alıyorum. İstifa etmek istiyorum ama memleketimde 2 yıl oturdum evde özel yerlere başvurdum hiçbir yer almamiştiİşinden memnun değil misin ?
Memleketinde iş bulma imkanın yok mu ?
KPSS ye temmuzda mı gireceksin ?
Çok güzel bir duaymisMagnezyum eksikliği için muz ve soda çok etkili onu diyeyim önce.Yapman gereken şeyleri erteleme mesela kitap okuman mı gerekiyor kalk o an yap aklından geçtiği anda .Düşünme yani yapayım mu yapmayayım diye.Çekingenlik için bende de vardı lisede özellikle .İnsanlarla çok diyaloğa girilen işlere girdim üniversite de okurken part-time olarak .Gerçekten iyi geldi bir şekilde sohbet etmeye zorluyordum kendimi onun faydasını gördüm.İnsan kendini çok kötü hissediyor seni çok iyi anlıyorum.Birde hz Musa peygamberin bir duası var Allah ım dilimin bağını çöz söylediklerimi anlaşılır eyle diye .Bunu günde defalarca söylüyordum .Şu an gayet rahat iletişim kurabiliyorum .
Sakın istifa etme ne guzel Ataman olmuş işte . Birikim yap kendine küçük bir araba al sonra yakın yerlere gezmeye git . Çok guzel olur gercekten . Iletişim kurmakta eğer gercekten seni aşan boyutta zorlanıyorsan psikoloğa git .KPSS yle 4+2 sistemiyle atandım. Yani burda 6 yıl kalmak zorundayım. İşimi beceremiyorum. Konuşamadiğim için de çok sıkıntı çekiyorum iletişim kurmakta. İnsanların gözüne batıyorum. Senin gibi birine alışık değil bura yadirgiyoruz sana acilen konuşmayı oğretmemiz lazım seni başka işe geçsene daha kolay bir işe tarzı eleştiriler alıyorum. İstifa etmek istiyorum ama memleketimde 2 yıl oturdum evde özel yerlere başvurdum hiçbir yer almamişti
KPSS yle 4+2 sistemiyle atandım. Yani burda 6 yıl kalmak zorundayım. İşimi beceremiyorum. Konuşamadiğim için de çok sıkıntı çekiyorum iletişim kurmakta. İnsanların gözüne batıyorum. Senin gibi birine alışık değil bura yadirgiyoruz sana acilen konuşmayı oğretmemiz lazım seni başka işe geçsene daha kolay bir işe tarzı eleştiriler alıyorum. İstifa etmek istiyorum ama memleketimde 2 yıl oturdum evde özel yerlere başvurdum hiçbir yer almamişti
Bende çok boş geciriyorumSelamlar,
Ben aklında şunları şunları yapacam diyip hiçbirini yapamayan biriyim. Bütün gün evde olduğumda uykuyla geçiriyorum zamanımı. Sonra böyle bu nasıl bir hayat diye ağlıyorum. İçten içe üzülüyorum. Hiç arkadaşım yok. Sessiz, çekingenlikte aşiri gittiğim için arkadaşlık ilişkilerimi hayatım boyunca geliştiremedim. Dışarı çıkıp gezmek tek başına anlamsız geliyor. Zaten gezmeyi seven biri de değilim hiç beni yoruyor. Sorun o değil de zaten. Sorun şu mesela en başta manevi yani dinle ilgili görevleri vardır her inanan insanın, inandığı her neyse ona ait. Bublari yapmıyorum. Bunları yapmamak bana sıkıntı vermesine rağmen yapmıyorum. Acizliğin son noktası galiba budur. (Dini konu açmıyorum yanlış anlaşılmasın.) İkincisi okumam gereken birçok kitap belirledim kendime ama tahmin edersiniz ki bunları fa okumuyorum. Hem de hiçbirini. Kitabı elime alıyorum 20, 30 sayfa okuyup bırakıyorum. Sonra başka kitap, ona da aynı muamele. KPSS çalişiyim diyorum son 3 ay kala. Onu da beceremiyorum. Egzersiz yapmam gerekiyor, belimde ameliyat olmayı gerektiren ağrı yapan fitiklar var. Onu da unutuyorum, yapmıyorum. Branşimla alakalı çalışma yapayım diyorum. Onu da yapamıyorum. Etkili konuşma kursuna gitmeye başladım. Orda verilen aliştirmalari da yapmıyorum. Yani kısacası ben hepsini yapıyim derken hiçbirini yapamıyorum. Bu şekilde yaşamak da faydasiz, anlamsız geliyor. Hayatim işe gidip, kalan günlerde yatmaktan ibaret. Zaten yalnızım. Tanımadığım uzak bir şehirde. İşte de beceriksizim. Sürekli istifa Edip etmemek arasında gidip geliyor aklım. Ama 6 aydır çalışıyorum. Daha öncesinde 2 yıl boyunca evde oturmuştum. Çalışmanın kıymetini bilmem gerekirken aklım kaçmaya odaklı. Çünkü sessiz, çekingen olmak işte de iş dışında da beni yıpratıyor. Ağır kalmama sebep oluyor. Bu da kötü bir şey. Bazen kendimden nefret ediyorum. Hatta genel olarak. Herkes çok başarılı çok üstün çok güzel konuşuyor çok özguvenli, becerikli bense çok kötü. Kişiliği oturmamış, sürekli kendiyle uğraşan. Çocukken kardeşim öldü. O yüzden mı böyle aşırı çekingen oldum bilmiyorum. Atlatamadim galiba. Büyüdüm başka kardeşim öldü. Onu atlattım mı bilmiyorum. Bir tane konuştuğum biri var. O da uzakta. İnternetten buldum onu da. Kısacası kendimden iğreniyorum. Nasıl bir plan yapmalıyım ?
Evet öyle hı yanyana gelmediğim mesafeli sanal bir ilişkim var. Burda herkese garip geldi ama onu çok seviyorum. Bunu yazarken bile gözlerim dolacak kadar çok seviyorum.Valla herkes güzel tavsiyeler vermiş.
Ben de şunu ekleyeyim.
Düzgün bir ilişki yaşayacağınız bir sevgili bulun.
Uzakta olmasın,vakit geçirebilin yani
Bütün bunların olmasıniçin de hayatın akışına karışmak lazım,çevre edinmek lazım.
Yanlış anlaşılma olmasın,belki ilişkiniz güzeldir, aşıksınızdır.
Ama ben yazdıklarınızdan,uzak mesafe hiç yüzyüze gelmemiş, sanal bir ilişki canlandırdım gözümde.
Gerçekten miEvet öyle hı yanyana gelmediğim mesafeli sanal bir ilişkim var. Burda herkese garip geldi ama onu çok seviyorum. Bunu yazarken bile gözlerim dolacak kadar çok seviyorum.
İnternetten tanışmış olmam mı kabul edilebilir gelmiyor yoksa bunca zamandir yanyana gelmemiş olmam mıGerçekten mi
Henüz hiç yanyana gelmemene rağmen...
Bu ilginç geldi bana.
Ben de yıllarca uzak mesafe ilişkisi yaşadım,eğitim aldığımız yerler farklıydı, sıkça bir araya da gelirdik.
Bu onunla aynı şey değil.Ve seninkisi bana kabul edilebilir gelmiyor.
Benim fikrim.
Eğer sevgilinle sosyalleşsen bu da iyi olurdu senin için.
Gençsin,okul,iş,kurslar,ortamlar bunlar seni bekler
Silkelen kendine gel.
O ilişkiden de gelecek adına umutlu isen sürdür ne diyeyim.lakin zor ise,hiç uzatma vakit kaybetme.
Yanyana gelmemiş olman.İnternetten tanışmış olmam mı kabul edilebilir gelmiyor yoksa bunca zamandir yanyana gelmemiş olmam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?