Hayatimda Ki En önemli Olay..........

• Konu Sahibi angell2008
cok buyuk gecmis olsun
iki tane yavrun varmis allah onlari size sizide onlara bagislasin
insallah rabbim gonlune gore verir

• Konu Sahibi angell2008
hepinize çok tşk ederim allah c.c herkezin gönlüne versin....

• Konu Sahibi angell2008
geçmiş olsun angell2008.Allah iki evladına hayırlı ömür versin inşallah da bir bebeğin daha olur sevincin katlanır.hepimizin gönlümüzdekilerin kabul olması dileğiyle.a.s.

• Konu Sahibi angell2008
inan gözlerim dolarak okudum başına gelenleri çokkk büyük geçmişşşş olsunnnn allahtan iki tane yavrun var şükür et allah 1 evlat daha nasip eder inşallahhhh

• Konu Sahibi angell2008
canım çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın.allah seni evlatlarına bağışlamış hayatım....

• Konu Sahibi angell2008
cok buyuk gecmis olsun.ins 3. bebeginide kucagina alirsin.

• Konu Sahibi angell2008
Hepinize ayrı ayrı tşk ederim canlarım caremelacım benim eşim avukat 3 ayrı doktora ihmali var ama türiyedeki hukuk sistemi çok yavaş işliyor ve senelerini alabiliyor eşim yaşadıklarımı kısa zamanda unutmam ve tekrar tekrar hatırlamamam için böyle birşey istemedi çünkü sonuçta meslekten men edilme şansı sıfırdı benim halamın kızı doktorun yanlış iğne vurdurması sonucu öldü olay ozamanın başbakanına kadar gitti ama doktor sadece görevden uzaklaşma aldı şuan başhekim olarak görevine devam ediyor düşün işte maalesef böyle bu durumlar canım..........

• Konu Sahibi angell2008
canim ya cok gecmis olsun ..yasadiklarin hic de kolay degil..
Allah seni yavrularina bagislamis ,insallah onunde gorecegin guzel gunler
var..insallah tekrar hamile kalirsin canim..Allah saglik sihhat versin insallah...

• Konu Sahibi angell2008
çok ama çok geçmiş olsun arkadaşların dediği gibi bencede tekrar 3.bebeğini kucağına alabileceksin yeterki umudunu kaybetme ki umudunu kaybetmeni gerektirecek hiçbirşey yok neler atlatmışsın ama yine hamiş kalabilmişsin tekrar kalabileceğine inan tatlım inanki bebişin bekletmesin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…