dimi ama en azından süte ekmek doğrasa vefaacımm
akşam ev temizliği beni bekler spor yerine geçer miiiii
yarın sonucu bildirsene bizee işe yararsa bende yapayım
metabolizmamı şaşırtmam gerek rutine bağladım ben
genic muzdan tiksinmezmi insannn başka bişiy yok yanii muz süt süt muz
ıyyyy ekmektende tiksindircen kız beniii
çocukken bile süte ekmek doğrayıp yemişliğim yok
açıkcası sütle pek aram yok içersemde mecbur soğuk ve şekersiz içerim sadece
kızlar çıktım iyi akşamalr
kız vefa sana iyilikte yaranmıyor ekmeği seviyom diye genicten izin istiyommm senin yaptığına bakk
laf aramızda bende hiç yemedim sütle ekmek
bende kaçar öpüldünüz
iyi akşamlar
Günaydın kızlar yoğun bir üç günden sonra geldim cenaze için abimler Ablam geldi onları misafir ettim hafta sonu birde hasta oldum üşüttüm sanırım cenazede memlekette çok soğuktu tabiki yemek işini de baya bir abartım son noktayı dün eşimle birlikte İskender ve künefe yiyerek koydum fakat sabah kiloma baktım cuma günü ile aynı yâni o kadar yemeye sabit kalmışım
Buda sabah kahvaltımEki Görüntüle 1740978 iki dilim karışık tahıllı ekmek bol yeşillik bol peynir 2minik zeytin şimdi sağlık ocağının yolunu tutuyorum
günaydın ii haftalar canım afiyet olsungünaydın kızlar ıyı haftalar herkese
kahvaltı 1 yumurta 5 zeytin 2 dilimekmek 1 kk peynir
geçmiş olsun canım afiyet olsun dun bızde avm ye gittik bende orda kaçırdım biraz akşambi şey yemedim ama bugun telafi edicemGünaydın kızlar yoğun bir üç günden sonra geldim cenaze için abimler Ablam geldi onları misafir ettim hafta sonu birde hasta oldum üşüttüm sanırım cenazede memlekette çok soğuktu tabiki yemek işini de baya bir abartım son noktayı dün eşimle birlikte İskender ve künefe yiyerek koydum fakat sabah kiloma baktım cuma günü ile aynı yâni o kadar yemeye sabit kalmışım
Buda sabah kahvaltımEki Görüntüle 1740978 iki dilim karışık tahıllı ekmek bol yeşillik bol peynir 2minik zeytin şimdi sağlık ocağının yolunu tutuyorum
kıyamam tatlım geçmedi mi daha oğlan nasılgünaydın herkese
iyi haftalar kızlar
ne zor bi gripmiş bu ilaçlar bitti kendisi hala gitmedi
boğazlarım şiş acıyor
kıyamam tatlım geçmedi mi daha oğlan nasıl
herkese iyi haftasonları kızlarrr
ben HAmile değilimmmm!!!!!
geçmiş olsun rollamGünaydın kızlar yoğun bir üç günden sonra geldim cenaze için abimler Ablam geldi onları misafir ettim hafta sonu birde hasta oldum üşüttüm sanırım cenazede memlekette çok soğuktu tabiki yemek işini de baya bir abartım son noktayı dün eşimle birlikte İskender ve künefe yiyerek koydum fakat sabah kiloma baktım cuma günü ile aynı yâni o kadar yemeye sabit kalmışım
afiyet olsungünaydın kızlar ıyı haftalar herkese
kahvaltı 1 yumurta 5 zeytin 2 dilimekmek 1 kk peynir
kıyamam yaoğlanın öksürme nöbetleri geçti gibi ama öksürük yine devam var
çok hareketli benimkisi hiç istirahat etmeyi bilmiyor ki
afiyet olsun, kız sen ne fıstıksın öyle, Allah nazarlardan saklasın, maşallahGünaydınnnnn
Peynir salatalık ve yulaflı çubukla kahvaltımı yapmış bulunmaktayım....
kahvaltı
2 dilim ekmek
bir parça peynir
bir salam
2 zeytin
bu arada tartı yüzüme güldü bu sabah 61,3 çıktım cumaya kadar koruyabilirsem ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?